спасибі всім..... клієнт повинен взяти мене з собою в машину, у четвер у другій половині дня....просто може ви terro' в курсі..
спасибі всім..... клієнт повинен взяти мене з собою в машину, у четвер у другій половині дня....просто може ви terro' в курсі..
проблема вирішена.....я замінив антени ...? проблема зараз не ви ? більш представлене.....спасибі.
Хлопці, але, щоб зробити scodifica всього через послідовний порт, просто підключіть MPPS або Півень v2 до роз'єму OBD, як якщо б вона була простій письмовій формі? Або ми повинні слідувати схемі, точно? Я заявляю, що ecu, що я повинен scodificare не має свій ключ, так що я повинен scodificarla в послідовний обхід до іммо і потім записати файл scodificato.
Спасибі всім
але те, що ecu ми говоримо, якщо у вас є, щоб зробити роботу, ви повинні відкрити нове повідомлення і повні дані ecu.........
вводите в полі пошук EDC15c7, а сканування знаходитесь всі інструкції, що вам потрібно, і добре описано.....
Я тільки що зробив пошук, як мені вказали, але я не знайшов нічого, що робить в моєму випадку або краще.. хтось каже, що якщо у мене немає оригінального ключа, єдиний спосіб, щоб прочитати і написати її ? отпаять в 95P08, а потім зробити його на стійці за допомогою півня v2.. але ніхто не підтверджує роботу.
подивіться це обговорення тут c'? всі.......
http://www.professionalchiptuning.ne...hlight=edc15c7
спочатку вийшла заміж legend.....повинно бути edc15c7, ви можете втрутитися від flasch з читання і srittura бд з відповідною tools