Доброго ранку, дизельне паливо не надходить до форсунок. по-моєму проблема в тому, що e2p практично порожній. читання я зробив, але виявляється майже порожній. МІКРОФОН і FLASH, ок, я зіставив їх з іншими, і вони хороші. Я повинен знайти читання e2p діви за 530 321cv і потім через офіційний інструмент зробити пристосування. Контакти не погнуті, я їх прибирати так само як і в гребінь.
Хтось e2p з номерами вставлені в пост n°5 ? я вважаю, що одягла це, безумовно, змусить мене зробити вирівнювання і відправиться машина.
Я чув багато про BMW, що я не дивуюся, нічого не розумію, однак, як ви, якщо видалити просто читання повне ( за умови, що не буде видалене ще до для тих, хто знає в чому причина).
І абсолютно очевидно, що читання e2p не є правильним. Але я прочитав так в перший раз? Таким чином, ви не правильно читання e2p оригінального автомобіля?
так, він прочитав так в перший раз, але не відмовляв я не контролюється, я читав, на всяк випадок, щоб мати все.
тепер те, що мені потрібно, це e2p богородиці, так що ви можете вирівняти всі з офіційним діагнозом
У файлі BMW 530 є все, що я читав в перший раз.
Якщо хтось може riverginare файл, який я знайшов на 330 завжди 231cv, а потім намагаюся зробити вирівнювання з офіційним діагнозом повинен працювати
По-моєму є щось, що не йде навіть у читанні флеш-пам'яті, враховуючи те, що cks це не правильно. Якщо автомобіль працює належним чином, це означає, що файл не був прочитаний добре, і тому, коли ти написав мод автомобіль не заводився, незважаючи на все ще була у e2p оригінал.
та насправді це дивно, що ми не повідомили про помилку, але саме дивне, що в e2p ебу немає нічого.. і я тільки прочитав.
у будь-якому випадку я скоро йду, де знаходиться машина, і я намагаюся завантажити файли, які ви мені надіслали. на жаль, автомобіль не поруч..