Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 43

Обговорення: Блок ECU EDC16C35

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    перша помилка, що ви зробили, це використовувати kess зміни діод, то змінити це просто тимчасовий захід, щоб повірити, що це працює, але цієї серії потрібен костюм ряд змін hw, другий перепрограмувати машину без акумулятора з атакований випрямляча і мати відчуєте напругу нижче 12в, я думаю, що в цей момент ви повинні зробити читання в bdm і побачити те, що ви споганили і відновити його допомогти вам файл кричи, що ти читав, пам'ятайте, що в bmw, навіть якщо ви знайдете файл, з тими ж номерами sw ви можете мати sw відрізняється в інтер'єрі, якщо у вас немає досвіду і обладнання, ви повинні знайти кого-то поруч з вами, він знає краще.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Дякую за відповіді.
    Отже, карту я хотіла взяти, але теж не те бд?
    Я знайшов в мережі офіційний діагноз bmw inpa dis edibas sss тобто повною ви говорите, що буде працювати?
    Для промові добре, яка по-вашому краще? Те, dimsport ?

З повагою.

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Я хотів сказати, mpps не мапу (з вини коректора)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Ці блокують часто і з задоволенням, в бд, і з допомогою різних інструментів.... немає навіть записи після стирання флеш-пам'яті!
    Кажуть, що повинні бути написані в 14В... можеш спробувати підняти напругу і подивитися, якщо ви можете взяти його з recovery.... але я сумніваюся....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Ті, послідовний блокують завжди... це єдина машина, яку мені вдалося зафіксувати, записавши його в бд.

Система для отримання читати в bdm, а потім відновити файл з кричи, що ти читав з бд.

Або з офіційним діагнозом BMW перепрограмувати всі...

Я виберу друге припущення.

PS: bmw edc16 ніколи не ризикувати від бд, краще в bdm, враховуючи також, що не є герметичною на всі ебу, і відкривається моментально.
    Ні, що ви, швидше за все, на obd2, справа в тому, що ебу на bmw, щоб не дати проблеми повинні бути рясно вище 12в під час операції, як тільки він падає ризик стає високим, насправді , блок стає упевненістю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Коли у мене з собою обладнання bdm використання однієї пари проводів, який підключити на іншій машині, в русі до 1500 обертів і з простим mpps V12 ( в алюмінієвій коробці ) читаю і пишу bmw ніколи не було проблем.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Якщо ви зробити деякі дослідження, однак, ви бачите, що EDC16C35 заблоковані запис з бд є приплив, і все точно так само (після стирання flash).
    По-моєму, це не проблема харчування, але стабільність зв'язку. Кажуть, що часто він охоче ці ecu блокують навіть у BMW під час оновлення sw офіційною.

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Отже, я кажу вам, що тепер я розібрав ECU
    і я відкрив її, але тепер я застряг, бо не знаю, що робити,
    тобто я намагався зробити посилання в boot mode, тобто
    щеплення кольорові дроти на контактах (я знайшов терморегулятори)
    хоча я не знаю, якщо цю процедуру правильно, щоб скинути ебу
    і тому, що з kess V2 я протоколи заблоковані (ті з бд йдуть)
    і все працює через obd.

Що я можу зробити?

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Оновлення: я знайшов випрямляча, що може бути напруга між 15 і 16 V як ви думаєте, якщо ricollego ебу і спробую ще раз з функцією recovery kess з допомогою бд, можу щось зробити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    15 16V занадто багато! Залишайтеся на 14-14,4 в, якщо ви хочете спробувати відновлення бд.
    Або якщо немає, потрібно читати в bdm з спеціальний інструмент (kess не добре).

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •