Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 53

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Болга
    рим
    Повідомлення
    88
    не можу скачати...в сутності я намагаюся навіть карту вже зробили для того, щоб вчитися і вчитися .......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Вприскування parzializzata карта preiniezione.. об/ хв / % (сподіваюся, я не помиляюся, бачив, що я не дуже добре знаю ці ecu)
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    для карти/каша готова не є і сподіватися, або купівлі, або ти потієш, як ми робимо ми все нові в навколишньому середовищі, починаючи від файл і прочитати міріади help..
    s
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Болга
    рим
    Повідомлення
    88
    карта готова не для мене, але для того, щоб побачити, які карти і т. д., щоб змінити вигляд, що не знаю, працювати з шістнадцятковими.Я відкриваю з Ecm і його водія, а потім я можу бачити в 2d і 3d, щоб краще зрозуміти.Без драйверів досі не можу працювати, але якщо хто-то вже втратив часу на 120, я давав якусь пораду .Бо досі не знаю, як виключити помилки dtc, я думаю, мені потрібен хтось, крім програми Ебу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Болга
    рим
    Повідомлення
    88
    тоді для тиску турбо, у мене є манометр, який знаменує ж, як і раніше.

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Ця ідея з драйвера і т. д.. Дивитися 2d і знизьте їх, вибравши його з.. в..
    Ти можеш це зробити!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Болга
    рим
    Повідомлення
    88
    в цьому і проблема .У 2d відкриваю, але відображається тільки один графік і не знаю як це змінити, щоб побачити інші.Ви повинні натиснути всі галочки і подивитися, що відбувається.

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    У правому нижньому куті у тебе є місця де id вікна відкрити.. На практиці, відкривши 2 дає 00000 ви можете написати і натиснути enter, і ми пішли до думки, що написати.
    Читати інструкції, які є в мережі, навіть в італії і більш або менш направляє вас, як використовувати його. Не пояснює, як це порівняти, але я поясню, як використовувати ECM.
    Я туфу, для тебе.. До сих пір xo:
    І т. Д. 1 - ти 0

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Болга
    рим
    Повідомлення
    88
    ми робимо і т. Д. 2 я 1, що, однак, автомобіль йде вже більше, ніж раніше .Я йду градусів .Я вже переробив тиску в рампі, тиску турбо, збагачення, прискорення і обмежувачі .Всі приблизно 1500 оборотів і 35 % навантаження...***** і ліжко в незліченних пост*****unque чув, спасибі тим, хто мені приділяє часу.Тепер я повинен з'ясувати, час вприскування, як і при ін'єкції.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Болга
    рим
    Повідомлення
    88
    ось файл, ліжка і пройшов Лише 1.2 для видалення egr,він працював, але потім я перечитала ебу, але я використовував файл орі, щоб зробити зміни в карти ,так що я думаю, що я переписав сектор виключення egr, як оригінал,враховуючи, що я не знаю, яка це карта.Тепер включається контрольна лампа рециркуляції з карти .мод
    File Allegati Файл Вкладення

Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •