Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 53

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    Ок, ясно,****llo attrezatura ви хочете, якщо система бд, якщо один bdm для всіх ебу, зокрема для edc17, які мають цю систему анти-тюнінг, які повинні бути зроблені в bdm ок, а що ви думаєте, розмір спорт мені запропонували б Генієм, якщо їх bdm, проте їх вартість набагато вища, ніж планер ( хоча вони теж не подарунок)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    у будь-якому випадку почніть з правої ноги, якщо з геній, що alientech. я вам рекомендую в будь-якому випадку інструмент, який дозволяє зробити bakup ,навіть якщо послідовний порт (obd) - це зручність
    але може мати свої ризики.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    спасибі obd75 я міг би пояснити краще мова bakup,я думаю, що це різниця з бд або bdm, якщо ебу зависає, а я не bakup і ви хочете відновити його в bdm, я не можу зробити більше нічого, тому що bakup в бд відрізняється від тієї, bdm, я думаю, як так? а alietech тому bakup з kess і ktag?,і я користуюся цією можливістю, щоб попросити відмінність між jtag і ktag

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав teamfox Visualizza Messaggio
    спасибі obd75 я міг би пояснити краще мова bakup,я думаю, що це різниця з бд або bdm, якщо ебу зависає, а я не bakup і ви хочете відновити його в bdm, я не можу зробити більше нічого, тому що bakup в бд відрізняється від тієї, bdm, я думаю, як так? а alietech тому bakup з kess і ktag?,і я користуюся цією можливістю, щоб попросити відмінність між jtag і ktag
    Багато разів трапляється, навіть з mpps, що блоки ecu, але є можливість "змусити" запис і зйомки.
    Звичайно, працюючи в bdm писати результат на flash, так що ви не хвилюйтеся про будь-яких протоколів з листа видно, що в bdm-це точка.точка, в той час як з obd точки.iso.крапка.
    http://www.professionalchiptuning.ne...hp?t-2547.html
    тут у вас різниця між jtag і ktag
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    На питання резервного копіювання бд можна зробити тільки флеш, в той час як в bdm зберегти всі накопичувачі flash e2p і eprom

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    62
    спасибі tranky,але я дійсно новачок, тому що не знаю, що я-флеш e2p і eprom в ебу, я думав, що це була тільки пам'ять хто мені може пояснити тепер

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав teamfox Visualizza Messaggio
    спасибі tranky,але я дійсно новачок, тому що не знаю, що я-флеш e2p і eprom в ебу, я думав, що це була тільки пам'ять хто мені може пояснити тепер
    Тихо.. не знаю, якщо у тебе навички ПК.. мова приблизно схожий..
    Додаю керівництво, уважно прочитати виключно для того, щоб зрозуміти, про що ви говорите.. не треба вивчати в пам'яті бачив, що він може тільки те, що тобі більше плутанини, ніж інше..
    Appunti_di_elaborazione_elettronica.zip
    Гарне читання

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Так, для індикації кажу тобі:
    Флеш-пам'ять "летючі" ecu, який містить інформацію схема вантажного автомобіля
    Eprom містить програмне забезпечення, де обертаються інформацію, яка викликає спалахи
    e2prom містить коди, наприклад, код ключ - коди форсунок - і т. д...і т. д...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    я бачу, що ви отримали вичерпні відповіді ....

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    вибач, друже, якщо я пройшов під кривою, але я haysbert inside!

Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •