Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 15 15 -

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    18
    Switing63 питання, але ти говориш ECM або winols? Я є я стаю тупий, ха-ха

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    18
    Подивимося, якщо ця карта йде вже краще....і якщо починаю дещо розуміти
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав Cristian147 Visualizza Messaggio
    Switing63 питання, але ти говориш ECM або winols? Я є я стаю тупий, ха-ха
    Я використовую версію можна безкоштовно завантажити з сайту evc winols. Очевидно, будучи демо-версія не дозволяє зберігати зміни, не можеш змусити прочитати damos та інші обмеження, але так як я перебуваю в стадії вивчення, щоб трохи зрозуміти, як міркують ці блоки на даний момент мені досить.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    18
    Я розбирав карту, що завантаження не тільки готовий !!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Привіт Cristian147, я намагався кинути око на вашу другу карту і, як на мене, зовсім недосвідченому, мені здається, набагато гірше, ніж перший.
    Карту педаль не узгоджується з обмежувачем крутного моменту, що мені здається, на цей раз у вас збільшується на 30%.
    Наприклад, при 4000 оборотах на хвилину з тиском на педаль 100% запитайте 396,0 Нм і потім обмежувач, в той же оборотах до 413,4 Нм, так що насправді карту педаль, що просить менше крутний момент обмежувач, і, отже, виступає як його обмежувач, пробач, я snarl слова, але я сподіваюся, що пояснив. По-моєму повинно бути навпаки, наприклад, карту педаль, я прошу 420 Нм, а потім обмежувач, я пила запит на 413,4.
    Один раз встановили, що це 413,4 Нм крок на карті за адресою 1CDBF6, яка перетворює запит крутного моменту на кількість дизельного палива, ця карта на мою думку ти не повинен був змінити його, якщо ви хочете зробити карту "інформація" (хоча, може бути, ти вирішив зробити "обдурив", а цього я не знаю) в цій точці значення, яке повертається склав 87,26mm3 дизельного палива.
    Тут, по-моєму, вже перша проблема, так як йти далі 80mm3 дизельного палива вам тягне за собою перерахунку часу уприскування, і це не легко, так що для ранніх часів мені б не перевищувати цієї кількості, і, відповідно, я ділив з першої картки, що ви зробили, що мені здається, більш щадна для двигуна.
    У будь-якому випадку, перш ніж ви можете встановити кількість уприскування блок керування контролює іншу карту, наприклад, карту скидання кількість дизельного палива впорскується в залежності від його температури, за адресою 1CF428. Цифри, які ти бачиш над колонами тип 2531, 3131 температура. Для того, щоб мати значення в градусах цельсія потрібно розділити на 10 і відняти 273,1 потім 2531 відповідає -20, 3131 відповідає 40-й і так далі. Від оригінальної карти обмежує до 80° с температура дизельного палива в 85mm3, так що без змін вже 87,26mm3 будуть скорочені на 85.
    Але це ще не все, є навіть карта, за адресою 1CC0F8, яка залишилася оригінальною і, отже, з педалі на 100% і обороти до 4000 виставитися 63mm3, і тому кількість буде додатково розрізати на 63, що це початкове значення, а потім, зрештою, не змінити цю карту, машина буде вводити саме ту суму, яку від оригіналу і, отже, не буде ніякої мінімальний приріст продуктивності.
    Там буде інший карті за адресою 1CC034, що повинен мати обмежувач в залежності від температури води в радіаторі, але у мене сумніви в тому, що як активне, тут потрібен фахівець, тому що якщо б включити або змінений.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •