Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 15 15 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав baiosso Visualizza Messaggio
    забудь , я вже кинув mondeo 2.0 tdci з цього приводу ...тобто за межами двигунів fiat з мого боку не знають, ремонт труби.. вже для перевірки форсунок в той час без відповідного інструменту мене послали за межами ділянки, поверну через 2 місяці. а від того, що відомо, не почути биття аномальні , зйомка хороша , і збирає castrol 5w30 a1 b1 a5-b5 оригінальний з логотипом ford кожен купон , мене вражає тільки той факт, що євро-4, 2008 року є прошивка 2001 року.. хто-небудь знає щось про це? знищує, робить мене в середньому 12 за літр державної
    Не він прошивка 2001 року та свій інструмент, що він зіграв погано, якийсь код..
    якщо автомобіль не має проблем зазвичай немає, то витрата палива і викликана з DPF, що і постійної регенерації..
    я встав і ****ll масло?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    5
    немає нікого, хто може просвітити??дякую

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    5
    ні, не dsg, або щось подібне, це модель євро-4 без dpf єдине, що я помітив, що коли я приїду до 3000 оборотів в хвилину, відчуваю себе "татамі" або "трьох" в правій частині, що не вирішити, навіть не розгортання нової і водяний насос.. ну..в ці дні я перевірити привід перепускного клапана турбіни, що з плоскогубцями мені не перемістити в см ... може, в цьому і проблема

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    татамі і шків колінчастого валу або galloppino...зніми ремінь id послуги і фауни навколо, бачиш, що більше не робить!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    5
    ах, дякую, перевірю з механіком твої вказівки , і поскакав, що це таке конкретно? у світі могилою міняв шків двигуна кожні 6 місяців , потім я зробив зміни від мене і не зробив за 200 000 км, поки на звалище. витрата поки виріс до 6.5 л /100 КМ.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •