Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав pippne65 Visualizza Messaggio
    Aggiornameto: я спробував прочитати її в bdm,але я завжди microchip не визнав!!! поради???
    Ммм, а що інструмент?
    на флеш-пам'яті для випадку там написано espansion?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di pippo65
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    116
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Ммм, а що інструмент?
    на флеш-пам'яті для випадку там написано espansion?
    З півень v54 європи.
    Ні, там написано, espansion, є M58b.........

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав pippne65 Visualizza Messaggio
    Aggiornameto: я спробував прочитати її в bdm,але я завжди microchip не визнав!!! поради???
    ви видалили опір? як вам колеги і з тим, що до друкованої плати ecu, що ви використовуєте інструмент, від якоїсь інформації більше, і, можливо, додавання фото, посилань, що ви робите.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di pippo65
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Реджо-Емілія
    Повідомлення
    116
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ви видалили опір? як вам колеги і з тим, що до друкованої плати ecu, що ви використовуєте інструмент, від якоїсь інформації більше, і, можливо, додавання фото, посилань, що ви робите.
    Привіт Іван,опір я видалив,для підключення до друкованої плати ecu я припаяні два роз'єми, які знаходяться в упаковці півник,і два я їх зварні в schedino для marelli/siemens (спасибі, що в упаковці їх два marelli, siemens,йдуть добре, обидва?)потім я підключив плоский кабель до bdm півня адаптер+cmd +ще телевізор з плоским екраном, що йде в schedino marelli,і харчування ecu від гребеня.

На даний момент йдете, як ви йдете я думав, що я з'єднатися з допомогою зварювання безпосередньо проводів на друкованій платі,я читав, що навколо дроти, щоб читати/писати ці marelli використовують їх тільки п'ять і не десять, правда?
    Якщо б це було так, було б дуже корисно знайти керівництво, щоб продовжити посилання.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Привіт, є блок управління просто, як магніти M. не забувайте, що ви повинні годувати екю ти-контактний pin 28,50 *12в і контакт 1-маса..

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •