Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 66

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав Pasticciona0 Visualizza Messaggio
    Ось тут. Я сподіваюся, що зробив правильну карту драйвер. Але як тільки у вас є момент, поясніть мені, чому всі ці зміни..так що я можу зрозуміти політику, де змінити, інакше я не можу дізнатися дякую
    і я забув вкладенняАЛЬФА 156.rar
    Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ось тут. Я сподіваюся, що зробив правильну карту драйвер. Але як тільки у вас є момент, поясніть мені, чому всі ці зміни..так що я можу зрозуміти політику, де змінити, інакше я не можу дізнатися дякую
    Якщо ви робите файл tene розумієте, до петлі..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Якщо ви робите файл tene розумієте, до петлі..
    Файл, який я зробив з вашого напрямки, це правильно? Як не зробили торкніться карту педаль?
    Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Файл, який я зробив з вашого напрямки, це правильно? Як не зробили торкніться карту педаль?
    якщо ви використовуєте час inj, педалі претензій не більше, ніж ЗОЛОТИХ, вам не потрібно, щоб доторкнутися до них
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Якщо хочете торкнутися педалі, що для мене добре... Cattura.jpg вам доведеться знизити крок, даних у часи inj
    але багато випробувань, проведених кажу тобі, що ecu обдурили і набагато більш яскравий, що ecu повідомлено..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Віра..

Покладіть на місце Ін'єкції parzializzato (1) ти поїхала занадто рано, навантаження частини від 44-50%
    Тиску в рампі не лай дістанеться, обмежувачі не мають же кроком 500 чи 1000 ? Cattura.jpg
    Ін'єкції parzializzato Boost 1&2, не мають права же кроком покладіть на місце (10-18 %
    25-35 %)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    я не розумію, це не торкніться карти педаль,iq, як ви?тільки через час?
    з цього мало досвіду,мод. карти педаль "лікувати"мало часу, дуже низька димність і пристойну прибутковість,то, якщо є "основи"для того, щоб іти далі ви йдете з великою кількістю часів.
    для "хроніка" інша карта педалі:78200 і limit.78272

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав frenk85 Visualizza Messaggio
    з цього мало досвіду,мод. карти педаль "лікувати"мало часу, дуже низька димність і пристойну прибутковість,то, якщо є "основи"для того, щоб іти далі ви йдете з великою кількістю часів.
    Саме дискретний вихід..
    хто-небудь в промисловості з невеликим досвідом скаже вам, що картку обдурив штовхає більш карту проінформований про те,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав frenk85 Visualizza Messaggio
    Спасибі за інформацію, frenk....нотатки, зроблені... місяців, що дослідження на карту, але, очевидно, все ще не можу зрозуміти деякі поняття,...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Однак errecinque я не можу завантажувати вкладення (скріншоти, які ви робите, я не можу їх бачити)...і навіть не знаю, якщо прийшла до 80 повідомлень, я прийду включено....я зробив щось сумлінно, в лютому, і я був. але ще досі пов'язаний обмежений... я навіть Не можу зв'язатися із admin із-за цього обмеження....ми говоримо, що можете допомогти іншим я пошкоджений я, але ладно.. Тепер це зроблено...

Сторінка 2 з 7 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •