треба прочитати компонент з програмістом
треба прочитати компонент з програмістом
я залишив машину на електрика. Тепер навколо мережі, я бачу, що деякі ебу для моєї машини(близько 150€), наскільки я зрозумів, якщо б я знайшов один блок, що мої справи, то я повинен, однак, зробити його перепрограмувати і встановити. Більш або менш ці дві операції, скільки можуть коштувати?я на півночі, так що я вже знаю за більш високими цінами. Я хотів би мати чітке уявлення, коли я виклик електрика, тому я знаю, якщо дати йому "ок", щоб шукати його, він це ебу чи ні.
Останнє: але це правда, що блоки управління можуть підтримувати не більше трьох нещасних випадків, а потім не можуть відновити?
У електрика він мені зателефонував, каже, що, за його словами ебу, але не впевнений. Mannaggia
Оновлення. Введення в експлуатацію блоку управління використовується. Нарешті, вдається увійти в діагноз, але електрики кажуть, що вже крах, каже, що не знає, як скинути, і подзвонив в Фіат і не роблять. В моєму районі Лігурії я не
Сьогодні я намагаюся змусити себе зробити фото помилок.
Він по телефону сказав мені, що, нарешті, ви можете вступити в діагностиці, але і в ебу вже було і йде скидання.
Чи є спосіб, щоб з'ясувати, якщо ви можете скинути?
Ви vergina, і ви можете оновити до останньої версії sw, якщо він доступний.
Дайте нам знати, новини
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
ви могли б benissimamente навіть відновити ваш беручи e2p нова , пише файл clear в пам'яті все, повертався до нормального життя