Здається, що протоколи є тільки для 8gmf потім multiair 170/180cv, а не для 8gmk новий multiair джульєтта 150cv...
Здається, що протоколи є тільки для 8gmf потім multiair 170/180cv, а не для 8gmk новий multiair джульєтта 150cv...
Джульєтта multiair 150cv повністю ідентична multiair 170cv ж турбіна, форсунки, датчики і т. д.... різниця саме ебу!
І думав :-)
Як ви думаєте, маючи за дуже доступною ціною, новий ебу ще не закодована завжди euro6 ж комплектації, року і аксесуари, моя джульєтта, але 170cv, а не 150cv, будучи механічно ідентичні, якщо підключити може працювати? Чи може піти на конфлікт з боді?
з боді немає точно, якщо гв було одно кодування форсунок і ключів "може" піти в рух, але шанс вище відсотків, якщо ви робите це на 20 л. с. більше, ніж ти не хочеш, змінити свою, що ви впевнені в результаті, груди потрібно побачити, якщо це сумісно з вашої і всередині і резервне копіювання можна зробити блок управління, запасного, щоб зробити тести.
уго ---- президент A.E.P.
ок, спасибі за відповіді, однак я тільки що прийшла **** від alientech, які доступні протоколи 8gmk! Після того, як зв'язався з половини світу те, що ви розвели! :-)
Ви мені відповідь. Два дні назад, сказавши, що не були доступні протоколи...але тільки вчора мені прийшла **** від alientech, що з останнім оновленням ви можете працювати на 8gmk...після свят знову напишу