Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 22

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    12
    Здається, що протоколи є тільки для 8gmf потім multiair 170/180cv, а не для 8gmk новий multiair джульєтта 150cv...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав onlytrack Visualizza Messaggio
    Здається, що протоколи є тільки для 8gmf потім multiair 170/180cv, а не для 8gmk новий multiair джульєтта 150cv...
    Ось що вислизає від мене "K" тьху
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    12
    Джульєтта multiair 150cv повністю ідентична multiair 170cv ж турбіна, форсунки, датчики і т. д.... різниця саме ебу!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    12
    І думав :-)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    12
    Як ви думаєте, маючи за дуже доступною ціною, новий ебу ще не закодована завжди euro6 ж комплектації, року і аксесуари, моя джульєтта, але 170cv, а не 150cv, будучи механічно ідентичні, якщо підключити може працювати? Чи може піти на конфлікт з боді?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    з боді немає точно, якщо гв було одно кодування форсунок і ключів "може" піти в рух, але шанс вище відсотків, якщо ви робите це на 20 л. с. більше, ніж ти не хочеш, змінити свою, що ви впевнені в результаті, груди потрібно побачити, якщо це сумісно з вашої і всередині і резервне копіювання можна зробити блок управління, запасного, щоб зробити тести.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    12
    ок, спасибі за відповіді, однак я тільки що прийшла **** від alientech, які доступні протоколи 8gmk! Після того, як зв'язався з половини світу те, що ви розвели! :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    ок, спасибі за відповіді, однак я тільки що прийшла **** від alientech, які доступні протоколи 8gmk! Після того, як зв'язався з половини світу те, що ви розвели! :-)
    Але Адмін форуму не відповіли на ваш запит? Їх використовують обладнання офіційні alientech ....чому б не відправити ecu?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    12
    Ви мені відповідь. Два дні назад, сказавши, що не були доступні протоколи...але тільки вчора мені прийшла **** від alientech, що з останнім оновленням ви можете працювати на 8gmk...після свят знову напишу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ви мені відповідь. Два дні назад, сказавши, що не були доступні протоколи...але тільки вчора мені прийшла **** від alientech, що з останнім оновленням ви можете працювати на 8gmk...після свят знову напишу
    Eeee, щоб півник Ori вечеря навколо...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •