Сторінка 2 з 10 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати від 11 до 20 99

Обговорення: Flash pro v

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    тоді, коли ви привели мене блоха у вусі, і я зробив деякі дзвінки, як dimtronic, що в magic motorsport.. На практиці їх (обидві фірми) безпосередньо не виробляють інтерфейси, але вони тільки постачальники. На практиці, набувають електричний матеріал від тієї ж фірми (з яких, очевидно, не хотів сказати мені ім'я). Крім електротехнічне також купують протоколи. Потім складання роблять на свої місця, ось чому він естетично виглядають однаково. У dimtronic сказав мені, що порівняно з magpro 2 flash pro V має якийсь протокол, більше типу, то для pcr 2.1. Крім того (і я це бачив навіть з сайту), на V pro я також додатковий інструмент, який називається passtool і служить для доступу до F20 BMW.. цього я не знайшов трек на сайті Magic Motorsport

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Повідомлення
    1
    Citazione Спочатку Написав gianpy80 Visualizza Messaggio
    тоді, ви мене напоумив, і я зробив кілька телефонних дзвінків, і в dimtronic, що в magic автоспорт.. На практиці їх (обох фірм) не є безпосередньо виробники інтерфейсів, але вони тільки постачальники. На практиці набувають електричний матеріал від тієї ж фірми (якої вони, очевидно, не хотів сказати мені ім'я). В доповнення до матеріалу електричного купують також протоколи. Потім складання роблять у їхньому домі, ось чому естетично виглядають однаково. У dimtronic сказав мені, що порівняно з magpro 2 flash pro v має якийсь протокол, в більш типу, що і для pcr 2.1. Крім того (і це я бачив, навіть з сайту pro v я навіть один додатковий інструмент, який називається проходить і служить для доступу до f20 bmw.. цього я не знайшов трек на сайті magic автоспорт

запрошую читати правила, крім того, я думаю, це просто питання виховання, представтеся, перш ніж увійти в чужий будинок.
    Востаннє редагувалось admin; 03-10-2016 до 15:36

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав GiGa Visualizza Messaggio
    Добрий Gianpy80 хто дав цю інформацію? А ви впевнені, що він говорить? Він дійсно подзвонив в Magicmotorsport? З ким він говорив...?Ви в курсі, що поширення недостовірної інформації може бути основою для красивої скаргу...? Як давно ви працюєте в цій сфері? я прошу її дізнатися добре, перш ніж писати...або телефонувати до компанії з виробництва, якщо знає...вона багато плутанини...будь ласка, не поширювати неправдиві повідомлення, тому що, запевняю вас, що вона ніколи не назвав magicmotorsport і, отже, ніхто не міг дати інформацію, які ви описали, для цього потрібно виправити все введену інформацію, побачив, що вони є неправдивими і запитати ради і краще вивчити, перш ніж писати, тому що від того, що він говорить, видно його недосвідченість у бізнесі, користувачів набагато досвідченіші, ніж вона вам вже відповіли, але я хотів би уточнити, і забезпечити, щоб користувачі форуму, що те, що ви пишете, це все підробка. Випадку, якщо ви хочете пояснення, викличте magicmotorsport, дійсно, однак, буде надана інформація, яку він просить, і наступного разу раджу бути менш самовпевненим і більш уважним до того, що він говорить.
    вибачте, а ви хто такий,§? паладин справедливості? один пост і вже дозволяє зробити інсинуації? раджу проїхатися в іншому місці і не створювати перешкод тим, хто цю роботу шукає, щоб зробити це більш серйозно можна.

У будь-якому разі оновлення для інших:
    Близько місяця я був активований портал для кодування/декодування файлів, і це працює прекрасно. Цей інтерфейс також був оновлений з додаванням понад 900 протоколів, і на сьогоднішній день я прочитав/написав десятки машин без будь-яких проблем.. карти, тепер я можу це зробити декодер від мене в 20 секунд або я можу послати їх, що з 30 євро і близько півгодини переправляють, і вони ідеально підходять, тому для мене ця думка більш ніж позитивне від ВЛАСНИКА... всі ті, які кажуть, щоб чув тільки БАЛАЧКИ НА ФОРУМІ людей, які вважають, що можуть працювати серйозно і професійно, з китайським інтерфейсом-від 20 євро, і тут я зупиняюся..

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав GiGa Visualizza Messaggio
    запрошую читати правила, крім того, я думаю, це просто питання виховання, представтеся, перш ніж увійти в чужий будинок.
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    ах, я забув.. мені сказали також, що перші flash pro взяли саме від alientech але останній йому давав лише інтерфейси раба, а потім, від IV почали їх безпосередньо від виробника, ось чому версія, яку я IV master. І справді, на відміну від клонів, IV, яка у мене включена тільки в легкових автомобілях, на головний екран, де на клон включені також мотоциклів, вантажівок etc я cel'я в сірий, тому що саме dimtronic не купив, протоколи для цих транспортних засобів.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    42
    Робите що-небудь на екрані kess, якщо я правильно пам'ятаю, у правому верхньому куті є іконки, а на flash Pro немає спробуйте натиснути також, якщо все в сірий. Спробуйте натиснути на протоколи мотоцикл

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    я намагався, але нічого не відбувається, зовсім ні.. до речі я з kess v2 клон cel'мені і не йде до теперішнього часу, навіть радять від'єднати комп'ютер від інтернету, замість flash pro IV працює тільки якщо ваш комп'ютер підключений до інтернету, як тільки ви відкриваєте робить перевірку оновлень, і якщо тут є хтось, хто його буде завантажити і встановити тільки.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    42
    Ви пробували з інтерфейсом, приклеєний до пк?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    консервній банці, pssword ce l pure l x 17 для розшифровки пароля з ecu захищені ..для мене і x17 копію або, ще краще, той же продукт, тільки спонсори різні...ви повинні розуміти, хто такі виробники, uffciciali delll засіб!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    ви дійсно я думаю, що я розумію, що це той самий продукт з різними торговими. Сьогодні я встановив його, і я намагався зробити читання 307 1.6 hdi, що я вже defappato час назад, і насправді, файл не відкривається ні одна програма і розмір дивний. Я їм подзвонила, попросивши пояснення, і вони сказали мені, що хочуть нам сили sw оригінальні, щоб відкрити їх. Тепер ця річ, я розумію, не мало, тому що, очевидно, я не витрачаю тисяч євро за sw оригінальний dpo витратили майже 5k для їх шкіри. Я відправлю файл, якщо хтось з вас є sw, оригінальний тип ******* або ecm може спробувати відкрити його і скажіть мені, якщо можете? у мене є 15 днів, щоб відправити все назад, а я серйозно думав...
    p 307 1.6 hdi 980 580 defap_.rar

Сторінка 2 з 10 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •