Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 19 з 19
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Двигуни 1,9 jtd fiat форсунки не йдуть закодовані.....multijet замість цього, ви повинні закодувати.......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    9
    інжектори мають виправлення, у тому числі між 0.2 і -0.2 так що я б сказав, що вони чисті, тільки що кожен раз приходить якийсь кран.я використовував multiecuscan для того щоб випробувати різні значення повного тиску і один циліндр,але у момент її виникнення яких-небудь параметрів змінюється. упевнений, ці інжектори дуже продуктивності, ніж ті, що були раніше,так що тепер треба тільки зрозуміти, що c є те, що не так. питання для кодування було пов'язано з тим, що ідея продається з двигунами "multijet",але, піднявши капот, ви опинитеся написом "фіат", прикрий мене.
    від результатів діагностики код інжектора на циліндр,що тепер я не знаю, якщо ecu він дізнався якимось чином від форсунок або коди старих.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Якщо код 119 або 115 і т. д. у мене теж старий, який я зняв, і то " новий", які ти поставив, це не проблема інжектора, машина їде добре, тягне добре? якщо форсунки в порядку.
    Той факт, що ви цей код форсунки в діагностиці не розумію, що це, скоріше, якщо 119 не йдуть закодовані.
    Перевірте регулятор тиску на насосі і подивитися, якщо на кінчику регулятора знаходитесь домішок, груди дайте нам олії в дизельне паливо, і тому повернути трохи цю машину.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    9
    автомобіль йде добре, і витрата палива значно поліпшити, в будь-якому випадку до мінімуму, кожен раз з однієї невеликий розрив,але в русі ніяких проблем.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    у будь-якому випадку ваша проблема, безумовно, повинна до форсунок, які були твердими,ти помітив, коли це робить той невеликий розрив, якщо вона змушує вас трохи диму'

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    Ви можете їх очистити з допомогою ультразвуку

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав leo_sg Visualizza Messaggio
    Ви можете їх очистити з допомогою ультразвуку
    як правило, форсунок CR демонтують і замінюють млин.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    26
    У будь-якому випадку , якщо у вас є блок управління, який збирає форсунок закодованих його калібрування форсунки для форсунки заснований на коді, з форсунок, не кодування або в будь-якому випадку. , але не добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Іди спокійно використовувати для деяких і максимум зроби очищення форсунок, використання дизельного палива з aditivamente і ви побачите, що йде....

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •