тоді ні, не підколюю нікого, мабуть, не так висловився я, намагаючись дати зрозуміти, що я хочу сказати, блоки, вони ж код hw/sw і VAG код сюди ок, запаска, коли ще був оригінальний флеш, щоб спробувати, якщо це був провал, але як тільки monami, приходячи в рух протягом 2 секунд, потім погас, а потім спалахнув, і іммо, і досі ок, тоді я зробив процедуру перекодування з допомогою Vag Com, використовуючи коди, які вони мені надали разом з ключами, автомобіль горить як і повинно. Тепер чому я сказав, що ecu з картою проблеми, тому що, як я пов'язаний, не відчуває, повернути насос не включається, картинка не мерехтить іммо, якщо б це було питання scodifica іммо повинен йти в рух, мить, повернути насос і прошити іммо, а це не так. Потім, якщо з flash зіставляється потрібна ця операція вилучення eprom не знала. Однак мені здається дивним.
спасибі тим за допомогу, сподіваюся, вдень вдасться це випробування так, щоб я міг інформувати вас![]()
зробив тоді я вставив новий вихідний файл flash ecu випробування, потім я поставив його в мотоцикл і горить крутилася насос і горить картину, ви, звичайно, і вимкнений, тому що я не був у перекодувати іммо, на даний момент проблема полягає в файл
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
ви у двох словах цього файлу і оригінальний, але разом є опис карт, хоча додаю так і орі, що мод, але повір мені на кодування з допомогою vag-com, і простий, і я зробив це ще раз-ніколи не було проблем.VW golf 1.8 T 150HP 06A906018R 0261204673 359591.rarWinOLS (VW Golf (GTI способами) - 359591).rar
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
вибач тоді перший файл, який я послав був те, що є описи, зроблені на основі оригіналу, файл з описами я зробив мої зміни, а потім зробив експорт у файл, і я з файлу від 256 ваги, отже, вірно. Однак, як ви говорите, і ви зможете зіграти все, я маю на увазі також, що він змінюється в файлі опису, але я думав, що winols виставляє вбиває тільки карта, без опису. Проблема, що winols не знаю так глибоко, що мені тепер робити з цього файлу з описами. тобто типу створити тип damos?