Перечитуючи свій пост, щоб спробувати зрозуміти, коли у мене був флеш
"Практично в спробуйте написати це Y з Mpps ви посадили ебу"
Але вибач, він хотів писати файли з 2,560 Кб з MPPS?
І Mpps не попередив, що розмір не були compadibbili?
Перечитуючи свій пост, щоб спробувати зрозуміти, коли у мене був флеш
"Практично в спробуйте написати це Y з Mpps ви посадили ебу"
Але вибач, він хотів писати файли з 2,560 Кб з MPPS?
І Mpps не попередив, що розмір не були compadibbili?
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Немає cinqueturbo, можливо, було неясно, файл k я відповідав, були ті, ліжко в bdm не ті ліжка cn mpps, проблема була в тому, що не міг відновити в bdm, проте врешті-решт я вирішив, потім окремі файли і файли розділені, мало що змінилося, проблема була в тому, що ми не могли написати мікро-xk l розширення файлу було по-іншому, по цій причині ми не могли написати і все, а весь безлад був викликаний з резервної копії ке у мене, він знайшов інший ecu одно, прочитала, клонована на це рослина, і екю і розблокований.
І проблеми і розуміти один одного з клавіатури...
я зрозумів, що його ліжко в BDM, після блоку з Mpps, що, можливо, вона хотіла написати файл з 2,560 Kb
не розумію, як в мікро, ми увійшли або вийшли файл більше, ніж нормальних...
різниця, що один файл або 3 окремі файли, існує, і навіть чудово..
знаєте, розділити один файл на 2,560 Кб у 3 окремих файлу 4 кб, 513Kb 2,048 КБ?
не і не завжди є допомога на форумі, звичайно.. але все одно хоче голова, голова свіжа...
маючи 3 окремих файлів і набагато простіше зрозуміти, де заковика, і спробувати писати окремо Eprom Мікро Флеш..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Проблема мікро не існував. Мій резервного копіювання помилялися!! Я також я файли розділені, не я їх написав, але доказів, що я зробив, і не міг написати мікро в bdm, я думав, mpps k він зробив пошкодження, а резервної копії не було добре, все. Багато разів, на жаль, c втрачається в склянку води, особливо, коли ви не перша людина, щоб працювати на ecu. Тепер я знаю, що резервне копіювання від одного інструменту до іншого не йдуть добре (файл micro flash e2p окремих об'єктів) xk змінити розширення, так що якщо треба записати файл в bdm на ecu, слід переконатися, що вони були зроблені за допомогою того самого інструмента.
вибачте, але якщо переписати на столі в bdm повинен ділити нго?
просто, що хтось має файл орі
Напевне, хтось інший, що він один і той же файл з тими ж кодами
І але він його тримає і проблема, що файл від 2,560 Kb Eprom, тобто Мікро-Флеш-все в одному...
інструмент, очевидно, коли йде писати Мікро йде в блок..
йому потрібен БК з 3 окремих файлів, так що виділяє індивідуально Eprom Мікро Flash
і я не концентрацію розпакувати його в цей момент також тому, що в мене буде доля 2-3 рази на розум світло..
поясніть-но пояснити те, як повинен зробити вигляд, що нічого не може скачати![]()
Eee, і одне з правил, що були проблеми.. Але ніколи не бачив Півня або CMD Прочитати 2,565 і інструмент, ідентичний 2,560 Kb