Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 38

Обговорення: Peugeot 206 1.4 hdi edc16c3

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    10
    Надійних перейти тихо я випробував при тому, що мережі Peugeot і Citroen і ідентичні в усьому, спробуйте кодувати форсунки і оснащення автомобіля.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di project
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    робота в citroen і Peugeot citroen використовують lexia перейти спокійно!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Тільки що повернення машини я намагаюся, і я дам вам знати....ще раз спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Я описую факт: я відправляю lexia і роблю telecodifica вирівнювання, але нічого спільного (можливо, я помиляюся, то я), вводжу старий ecu з scodifica часткової іммо dec машини не....я scodifica всього автомобіля, але через деякий час знову в recovery....помилка p0603 telecaricatore ecu, можливо, буде від усього scodifica.....я намагаюся зробити знову scodifica частково з іншої програми.....хто-небудь знає, що це помилка?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    10
    Ви не можете зробити telecodifica, almenoche ви не авторизований центр Peugeot Citroen, тому що це робиться онлайн,
    але ви можете змінити оформлення.
    Помилка P0603
    Ie можливі причини можуть включати в себе: корозія клем акумулятора або втрати з'єднання Утримати владу В**** (KAPWR) прокладки проводів ланцюга відкритої провід в ланцюзі KAPWR PCM ушкодження, проникнення води / внутрішня несправність Зарядки несправність системи несправність системи запалювання, в результаті чого висновок напруги живлення, вторинна провини програму PCM всередині

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Я вже читав в мережі причини помилки, але не в моєму випадку....у мене є ця помилка пов'язана з scodifica разом....я намагався змінити кузов, але нічого не....я знайшов спосіб часткового, але я повинен виконати кодування форсунок (no problem), і кодування ключів ( відсутня pin code) думаю, що привести в дім матері x telecodifica

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di project
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    Я думаю, що я точка l єдине рішення-це змусити її зробити в мережі telecodifica з будинку матері,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Витрата peugeot контрольованої telecodifica, що я зробив з lexia і була правильною....мені сказали, що зробити telecodifica автоматично не має сенсу....може бути, не avevono волі' boooo....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Хтось із вас зробив scodifica частково на цей ecu? я пробував immodec і не працює (переробив кодування форсунок) автомобіль не....виявляється ecu заблокований

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Частково ви робите на ці авто, але для початку треба прописати відповідність з lexia, не є, як і fiat, який робить для самостійного вивчення.

А якщо запуск не повинен викликати проблем після, може бути, це проблема харчування, перевірте ретельно сем в капот.

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •