-
Надійних перейти тихо я випробував при тому, що мережі Peugeot і Citroen і ідентичні в усьому, спробуйте кодувати форсунки і оснащення автомобіля.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
робота в citroen і Peugeot citroen використовують lexia перейти спокійно!
-
Тільки що повернення машини я намагаюся, і я дам вам знати....ще раз спасибі
-
Я описую факт: я відправляю lexia і роблю telecodifica вирівнювання, але нічого спільного (можливо, я помиляюся, то я), вводжу старий ecu з scodifica часткової іммо dec машини не....я scodifica всього автомобіля, але через деякий час знову в recovery....помилка p0603 telecaricatore ecu, можливо, буде від усього scodifica.....я намагаюся зробити знову scodifica частково з іншої програми.....хто-небудь знає, що це помилка?
-
Ви не можете зробити telecodifica, almenoche ви не авторизований центр Peugeot Citroen, тому що це робиться онлайн,
але ви можете змінити оформлення.
Помилка P0603
Ie можливі причини можуть включати в себе: корозія клем акумулятора або втрати з'єднання Утримати владу В**** (KAPWR) прокладки проводів ланцюга відкритої провід в ланцюзі KAPWR PCM ушкодження, проникнення води / внутрішня несправність Зарядки несправність системи несправність системи запалювання, в результаті чого висновок напруги живлення, вторинна провини програму PCM всередині
-
Я вже читав в мережі причини помилки, але не в моєму випадку....у мене є ця помилка пов'язана з scodifica разом....я намагався змінити кузов, але нічого не....я знайшов спосіб часткового, але я повинен виконати кодування форсунок (no problem), і кодування ключів ( відсутня pin code) думаю, що привести в дім матері x telecodifica
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я думаю, що я точка l єдине рішення-це змусити її зробити в мережі telecodifica з будинку матері,
-
Витрата peugeot контрольованої telecodifica, що я зробив з lexia і була правильною....мені сказали, що зробити telecodifica автоматично не має сенсу....може бути, не avevono волі' boooo....
-
Хтось із вас зробив scodifica частково на цей ecu? я пробував immodec і не працює (переробив кодування форсунок) автомобіль не....виявляється ecu заблокований
-
Частково ви робите на ці авто, але для початку треба прописати відповідність з lexia, не є, як і fiat, який робить для самостійного вивчення.
А якщо запуск не повинен викликати проблем після, може бути, це проблема харчування, перевірте ретельно сем в капот.
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму