-
x carlo abarth автомобіль був клієнт, який прийшов, щоб зробити квитанцію, і я бачив, що номери не quadravano.
-
привіт всім дякую, що відповіли мені.
автомобіль Giulietta 2.0 jtd ,деякий час мені було роз'яснено, що з даними, які є в додатках ви могли визначити, скільки кілометрів він зробив автомобіль,автомобіль-це об'єкт був porsche.я знаю ,якщо робота зроблена добре, нічого не видно.хоча мені і довелося часто бачити на км розширені в щиток приладів і блок управління двигуном,але з параметрами, що не приведені у відповідність, що стосується управління регенерації dpf ,і деградації масла в двигуні,цифри придумані, і їх ви можете з'ясувати, в + або -, якщо були порушені км.
-
Ти права, звичайно, не можуть зробити все добре, тому кількість бетону , заміна масла не придають квадратну форму з км автомобіля.
-
від даних з бетону ви можете з'ясувати щось,але мати дані в руці і вдасться interprettare і завжди впевненість.тому навіть не читаючи карту, не вдається встановити, скільки км в автомобіль.
-
слід оцінити ситуацію дивляться: ручка із марсі,педалі, знос ключі і т. д
-
Здрастуйте, звичайно, ви зробите ідея,але мій пост стосувався даних точні часи життя eprom і цінності, які я не пам'ятаю, грає добре, ці значення ви впевнені, що ви зробите ідея добре presisa, ці значення, щоб зрозуміти їх, потрібен технік, який тобі пояснює їх, якщо ні-числа цілей для себе.
-
Існує спосіб точного і також досить складно для того, щоб привести автомобіль до км ті ж, що перш, ніж зробити зупинку.. Але, на жаль, не знаю.. Навіть якщо хтось щось знає, дайте мені знати, бачив, що також впливає на мене
-
x пов як сказати, що на приблизно 16000
-
Я заявляю, що я не можу зед вкладення, так як я не можу ще скачати. Однак, як правило, в залежності від інструментів, які ви використовуєте, ви можете покласти руки на регенерації і деградації масла, і змінювати їх за вашим бажанням, ви навіть можете скинути кількість купонів. Потім сек мене це не можливо, як тільки ви зроблені, ви можете зед фактичні km. Єдиний і звернутися в Альфа-історичний купонів, з їх ви можете з'ясувати щось.
-
привіт, як раз говорив, ці параметри, по-моєму читаючи їх правильно і інтерпретувати їх ви можете з'ясувати, скільки км в автомобіль.але ми, проте, хоче душа піа, який каже нам, як їх інтерпретувати.
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму