Вибач, але якщо з карткою не у тебе проблеми, не думаю, що це механічна проблема, але самої карти... Сек мене стосується карти, повідомляє le prex rail і подивитися, якщо ви назад з тією ж проблемою...
Вибач, але якщо з карткою не у тебе проблеми, не думаю, що це механічна проблема, але самої карти... Сек мене стосується карти, повідомляє le prex rail і подивитися, якщо ви назад з тією ж проблемою...
привіт tranky, що насос збирає свій 147? cp1H R60? R65? ці насоси на 147 зробити деякі лайно я не можу сказати, чому ті ж насоси на 159,хром,G. punto,bravo і т. д....1,9 120cv не дають проблем не знаю...
якщо вам потрібно замінити, я вам рекомендую перейти безпосередньо з насоса 2,4 cp1H R70 або ви можете відремонтувати свій встановивши кулачок і плунжерів на 2,4 всередині у вас хороший pompista, і трохи грошей...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Грошей у мене практично НУЛЬу мене є друг, empleo/румунська з насос автомобілів, які знесли, все 147 але в першому виданні, і повинні бути сумісні..
Завтра, максимум у суботу спробувати замінити і подивитися, якщо я можу вирішити побачила, що ви платите в карти, що я роблю кожен раз на GT..
Ти народилася невдахою, а.. від року я робила все:
Різати, розподіл, насос, зчеплення, пружини і поршні (підстрижені -3, побачив, що стоїть, як в орі), блок управління, форсунки, шини, кришки багажника, гальмівні диски...
Якщо я купував на шматки, я б зібраний, тихий з усіх частин, що курс місяць за місяцем...
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
це не зовсім так, уолтер, коли ви робите карту все, система впорскування, насос-форсунок і регуляторів, йде неминуче більше працювати, акцентуючи може бути проблем, що від оригіналу не ти (на даний момент), але в будь-якому випадку є, і як вже сказали насос AT цих автомобілів проблем не дають волі, отже, навіть поставивши на залізничних проблема залишиться, хороший насос, капітальний ремонт і, як очікується, повернутися все ок.
уго ---- президент A.E.P.
На жаль, я повинен погодитися з ugoboss (неохоче бачив, що я плачу), але будь карті до цих пір є проблеми, навіть найтупіший з кроком смішні.. І я плачу!!![]()
Так, на жаль, кожен автомобіль має його вчинки!! Мені дивно, чесно кажучи, тому що перше, що вони роблять цей насос виділяти дизельного палива, то їх, розумієш, що щось не так. Тоді я вам скажу, у мене 147-я теж, прости, якщо я незбалансованого сказати, в карті, і що на моїй у мене була проблема, що якщо переборщити з prex rail йде recovery. Потім, якщо я не зрозумів ваше, це вже друга серія, якщо це 150cv, який має той же насос від 2.4 мені дивно все![]()
Привіт,
вибачте, якщо я не писав новин, але з тимчасовий бан мені важко було зареєструватися на сайті... (no comment).
Я замінив насос дизельного палива з alfa 147 з тієї ж моделі, що і.. tadààààà !! Ж проблема, і я теж вийшов P0092.
Я читав, що насос всередині фільтра та в труби поміщається зменшення (цвяхи, перфорований), який обмежує потік.. я все ще Не перевірено, але може бути в цьому проблема, бачачи, що низький тиск у мене дуже високий тиск замінена, і я від помилки ще ?
Менше, ніж раніше, але в кінці кінців виходить, а.. між тим, я відключив DTC 0091, принаймні, не потрібно вимикати машину і зйомці (не завжди) через деякий час, що не постріл, і в той час, здається, не бачити і p0092 (що я не знаю, чому я пішов після заміни насоса і, відвернувши відкручування фільтра повільно, що він розпорошується, як RoccoSiffredi..)
В суботу я намагаюся, і я дам вам знати, у той час як я приймаю будь-які поради.
Спасибі 1!
Ок, я бачу, що тобі поспішати ремонту.. дайте нам знати, ми з тривогою за результат.....
tranky датчик на рампі ти перевірив?на stilo jtd у мене була аналогічна проблема, яка відбувається спорадично, і проблема була їх...
Оновлення..
Я поміняв практично все.. і ТАДАО.. завжди помилка з відображенням в рампі..
Якщо я залишу карту в рампі, а і змінити решта нічого в помилку..
Мені сказали (один pompista, досить надійний), що ми насоси не підтримують більш запитів в орі.. так що я беру в (_._)
Тепер зміни у spopositata всі карти, крім залізничних, але мені цікаво:
змінюючи вр, вимоги, пар, дизельне паливо.. без редагування карти в рампі, які обмеження, що зустріч?
Механічно я поганий тому я прошу, хто знає..
Чесно кажучи, тепер у мене є карта, на межі зчеплення зношена, що у мене, що не катається на ковзанах і робить добре, але вище 4000rpm ви відчуваєте, що не вистачає потужності і йде в пустоту..
Можливо, я міг би moddare інші карти для тих кіл, але з модом rail цю порожнечу заповнити, навіть якщо у recovery кожен раз...