Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 48

Обговорення: Alfa 147 помилка P0091

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Вибач, але якщо з карткою не у тебе проблеми, не думаю, що це механічна проблема, але самої карти... Сек мене стосується карти, повідомляє le prex rail і подивитися, якщо ви назад з тією ж проблемою...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    привіт tranky, що насос збирає свій 147? cp1H R60? R65? ці насоси на 147 зробити деякі лайно я не можу сказати, чому ті ж насоси на 159,хром,G. punto,bravo і т. д....1,9 120cv не дають проблем не знаю...
    якщо вам потрібно замінити, я вам рекомендую перейти безпосередньо з насоса 2,4 cp1H R70 або ви можете відремонтувати свій встановивши кулачок і плунжерів на 2,4 всередині у вас хороший pompista, і трохи грошей...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    привіт tranky, що насос збирає свій 147? cp1H R60? R65? ці насоси на 147 зробити деякі лайно я не можу сказати, чому ті ж насоси на 159,хром,G. punto,bravo і т. д....1,9 120cv не дають проблем не знаю...
    якщо вам потрібно замінити, я вам рекомендую перейти безпосередньо з насоса 2,4 cp1H R70 або ви можете відремонтувати свій встановивши кулачок і плунжерів на 2,4 всередині у вас хороший pompista, і трохи грошей...
    Грошей у мене практично НУЛЬу мене є друг, empleo/румунська з насос автомобілів, які знесли, все 147 але в першому виданні, і повинні бути сумісні..
    Завтра, максимум у суботу спробувати замінити і подивитися, якщо я можу вирішити побачила, що ви платите в карти, що я роблю кожен раз на GT..
    Ти народилася невдахою, а.. від року я робила все:
    Різати, розподіл, насос, зчеплення, пружини і поршні (підстрижені -3, побачив, що стоїть, як в орі), блок управління, форсунки, шини, кришки багажника, гальмівні диски...
    Якщо я купував на шматки, я б зібраний, тихий з усіх частин, що курс місяць за місяцем...
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    це не зовсім так, уолтер, коли ви робите карту все, система впорскування, насос-форсунок і регуляторів, йде неминуче більше працювати, акцентуючи може бути проблем, що від оригіналу не ти (на даний момент), але в будь-якому випадку є, і як вже сказали насос AT цих автомобілів проблем не дають волі, отже, навіть поставивши на залізничних проблема залишиться, хороший насос, капітальний ремонт і, як очікується, повернутися все ок.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    На жаль, я повинен погодитися з ugoboss (неохоче бачив, що я плачу), але будь карті до цих пір є проблеми, навіть найтупіший з кроком смішні.. І я плачу!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    89
    Так, на жаль, кожен автомобіль має його вчинки!! Мені дивно, чесно кажучи, тому що перше, що вони роблять цей насос виділяти дизельного палива, то їх, розумієш, що щось не так. Тоді я вам скажу, у мене 147-я теж, прости, якщо я незбалансованого сказати, в карті, і що на моїй у мене була проблема, що якщо переборщити з prex rail йде recovery. Потім, якщо я не зрозумів ваше, це вже друга серія, якщо це 150cv, який має той же насос від 2.4 мені дивно все

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Привіт,
    вибачте, якщо я не писав новин, але з тимчасовий бан мені важко було зареєструватися на сайті... (no comment).
    Я замінив насос дизельного палива з alfa 147 з тієї ж моделі, що і.. tadààààà !! Ж проблема, і я теж вийшов P0092.
    Я читав, що насос всередині фільтра та в труби поміщається зменшення (цвяхи, перфорований), який обмежує потік.. я все ще Не перевірено, але може бути в цьому проблема, бачачи, що низький тиск у мене дуже високий тиск замінена, і я від помилки ще ?
    Менше, ніж раніше, але в кінці кінців виходить, а.. між тим, я відключив DTC 0091, принаймні, не потрібно вимикати машину і зйомці (не завжди) через деякий час, що не постріл, і в той час, здається, не бачити і p0092 (що я не знаю, чому я пішов після заміни насоса і, відвернувши відкручування фільтра повільно, що він розпорошується, як RoccoSiffredi..)
    В суботу я намагаюся, і я дам вам знати, у той час як я приймаю будь-які поради.
    Спасибі 1!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Ок, я бачу, що тобі поспішати ремонту.. дайте нам знати, ми з тривогою за результат.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    tranky датчик на рампі ти перевірив?на stilo jtd у мене була аналогічна проблема, яка відбувається спорадично, і проблема була їх...

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Оновлення..
    Я поміняв практично все.. і ТАДАО.. завжди помилка з відображенням в рампі..
    Якщо я залишу карту в рампі, а і змінити решта нічого в помилку..
    Мені сказали (один pompista, досить надійний), що ми насоси не підтримують більш запитів в орі.. так що я беру в (_._)
    Тепер зміни у spopositata всі карти, крім залізничних, але мені цікаво:
    змінюючи вр, вимоги, пар, дизельне паливо.. без редагування карти в рампі, які обмеження, що зустріч?
    Механічно я поганий тому я прошу, хто знає..
    Чесно кажучи, тепер у мене є карта, на межі зчеплення зношена, що у мене, що не катається на ковзанах і робить добре, але вище 4000rpm ви відчуваєте, що не вистачає потужності і йде в пустоту..
    Можливо, я міг би moddare інші карти для тих кіл, але з модом rail цю порожнечу заповнити, навіть якщо у recovery кожен раз...

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •