Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 22

Обговорення: Помилка P0089

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    так як вони перші це нормально, що міг помилитися,
    у будь-якому випадку:
    - Педаль акселератора: я дав цим кроком, тому що від того, що я читав, збільшують чутливість на педалі (читаючи я бачив, що максимум було тільки 25%)
    - Обмежувач Крутного моменту: будучи обмежувач не повинен тільки обмежити кількість дизельного палива, не incremnetarla? ви бачили карту одним які стверджують, що зробили тяги (і користувачі, у цьому форумі це підтверджують) він приніс обмежувачі 80 мг на весь період (був на Ауді А4, якщо я правильно пам'ятаю)
    - Тиску в Рампі: я дав 5%, але з низьких оборотів відбувається збільшення до 10 бар, щоб отримати максимум 80 бар на максимальних обертах (800 очок), ти думаєш, що це вже занадто? це теж читав, що максимум був 4/5%
    - Обмежувач Prex Rail: ну тут, я думаю, що якщо б я слідував звичайній логіці приростів тиску в рампі це нормально, що я дав трохи більше в процентному співвідношенні (я дав 7% замість 6%, тому що не знав, як може змінюватися тиск з цією метою на реальну)
    - Тиску турбо: тут також, як правило, мова rail, знаючи, що від золота машина досягає 1,5 Бар, в режимі overboost то 2500 мбар і, завжди, читаючи на форумі, я читав, що максимальне збільшення було також тут 7%; 176 точок, якщо не помиляюся, повинні прирівняти до 0,176 бар, ви можете це підтвердити? там були і досвідчених користувачів, які говорили, що дати кроком на всій карті 150 очок, щоб бути спокійні.
    -Тиск турбо f/T: я дав 8%, тому що навіть тут, переглянувши карту хорошу (підтверджено користувачами) розміщена на форумі, згадана вище карта була на 1% більше в порівнянні з тиском turbo, я думаю, за те, що вимагає більше тиску температура вище і, отже, не було б конфлікту.

Overboost, ін'єкції частково. і фаза уприскування, як я сказав, я пішов до інтуїції:

Overboost: в форумі я не знайшов нічого явного, я знаю, що це таке, або те, що може зрозуміти, Titanium
    Ін'єкції. Частково: На цю машину я думаю, що це часи, але не був впевнений
    Фаза Уприскування: Від імені я думала, він заздалегідь відправив

Як сказав на початку, а також у різних Topic я зробив кілька тестів, і я намагаюся дізнатися, і спасибі за ті, що відповідають,
    однак за ті кілька постів, які я написав, мені не допомогло
    і в милі темі, що я читав інформацію, настільки не зрозумілі, або навіть відсутня (в сенсі мають рацію, в цій політиці), так що я думаю,
    як марно, що відповів у тон "це змушує мене люті", "не добре", не даючи цим рішенням, по мірі того як я, наприклад, не роблю для роботи, але я намагаюся вирішити
    проблеми на машинах моїх і друзів, без прибутку, просто щоб дізнатися.
    З цим я не хочу, щоб викликати полум'я, але тільки сказати, що якщо буде відкритий форум в інтернеті, і один надійшов, значить, він потребує або хоче допомогти, не для того, щоб зробити
    побачити, що вміє робити і переважати над іншими.

З цим я сподіваюся отримати допомогу, щоб вирішити цю проблему, я постараюся, коли я дізнався, щоб відповісти взаємністю.

Привіт :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Тоді я відповів так, тому що вже було приготовлено для того, щоб подібна проблема з машиною, що йде від відомої Топ-тренер,Двигун,технічний,"Зробити Все" з моїх частин

я додаю файл так посміємося..

Звичайно, я міг би вдати, що нічого не бачив, продовжуючи моє читання на посаду набагато більш цікаві посилай цього бідного христа на Suzuki..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Тоді я відповів так, тому що вже було приготовлено для того, щоб подібна проблема з машиною, що йде від відомої Топ-тренер,Двигун,технічний,"Зробити Все" з моїх частин

я додаю файл так посміємося..

Звичайно, я міг би вдати, що нічого не бачив, продовжуючи моє читання на посаду набагато більш цікаві посилай цього бідного христа на Suzuki..
    я послав без прикріпити файл...
    File Allegati Файл Вкладення
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Привіт, звичайно, не хвилюйтеся,
    на жаль, коли ви пишіть в інтернеті ви не в змозі дати
    правильний акцент у порівнянні з, коли ви говорите.

У будь-якому випадку, я глянув на карту;
    як вже сказав, будучи ще початківцям
    можу дати неправильні оцінки.

На перший погляд зміни майже завжди збігаються з моїми,
    тобто, overboost збільшилася, а не зменшилася, як ти кажеш, більш високі значення (10%)
    турбо ми там теж близько 200 пунктів (0,2 бар), то Turbo f/T, обмежувачі крутного моменту, рівні моїм, (50 мг)
    карту педаль змінений тільки в правому підребер'ї, потім в першій половині обертів
    і при високих навантаженнях, тиск в рампі при збільшенні фіксованого 50 бар, але обмежувачі не зворушені
    як це турбо.
    Фаза уприскування і уприскування parzializzato, були збільшені всі приблизно на 10%, але, як сказав, не знаю, як сказати
    якщо занадто мало, або навпаки.

Машина переходить у recovery і курить багато?

Спробую дати короткий виклад цій карті, також для того, щоб зрозуміти мою:

вважаю, правильно, якщо, як кроком, що, як почала себе:
    Turbo, Rail, Лім.Пара, і DW (я думаю, що він міг дістатися більше, враховуючи, що він дав Lim 50 мг)
    обмежувачі rail та Турбонаддув не були порушені також і тому, що зміни, які він зробив це зіставлення
    не досягає максимальних значень (принаймні, я думаю)
    інші карти я не знаю, давати оцінки, насамперед, введення корекції (я думаю, що тиск низький)

Стріляє добре, я готовий до критики

Привіт!

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Я кажу тільки симптоми авто

Автомобіль бив прискорення,
    0 Дим,
    Продуктивність нижче, ніж оригінал,
    зазубрений з постійною швидкістю,
    EGR виключена погано зроблено з якоюсь SW, знайшов у мережі,

зараз не стільки, скільки від збільшення, але де їх..

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Мій легкий палити на педалі у нижній частині, і продуктивність були вище, не щось надмірне, але це було дуже добре, після більш ніж 600 км зробив повне на торговий бренд від супермаркету і тільки що відправився на шосе у нього горить індикатор. По-твоєму, ця помилка може бути викликана з карти? Тому що мені здається, що вони дуже пов'язані, насамперед, що після зіставлення машина не є самою симптоми несправності типу вильотів difficoltese і seghettamenti і, насамперед, споживання було значно вище (5kml більше)

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Значить, ти переконаний, що він зробив хорошу роботу?

я лише кажу, що карта не ціную,і не вважаю, що це карта...
    автомобіль може піти в тисячу разів краще,
    а потім відправити клієнта до Suzuki для різних аварій і спитайте нас, який може бути причиною майже виключно карту?
    привіт, привіт...

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Ні, як сказав, я прошу про допомогу саме
    щоб карту, щоб бачити, і, враховуючи, що ти єдиний, хто відповідає
    якщо ви можете дати мені "старт". Однак, як сказав в автомобілі, коли він був куплений
    у нього завжди були проблеми з різних датчиків і досі, навіть з картою, оригінальний,
    автомобіль йде погано, а не з карти, зроблені мною було дуже добре, це те, що
    вона затягла мене сумніви.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    flamingsn3Ak3r дружня порада романний в зіставленні..
    Переробив карту від 0 з КРИЧИ, не розуміти, наприклад, що-небудь тієї, що ти виклав і питаєш думки і поради тут по мірі обробки.
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Я зробив зміни від 0 с до
    А якщо є помилки і ніхто не знає, вирішити, сказавши, "закони", "не добре" і т. д. 2 речі:

- хто відповідає так не вміє робити
    - відповідають так, тому що це добре, але я хочу, щоб демотивувати

Очевидно, що є люди, які знають свою справу, багато мовчання для того, щоб зберегти роботу, а інші, що вчать, тому що йому подобається допомагати.

Повторюю, що до тих пір, поки хтось не електронній карті, посередника, або з допомогою (враховуючи, що я вже читав, але скажіть, що я не розумію)як я можу дати, щоб добре те, що ви говорите? Ви повинні побачити, якщо випадково, вірно?
    Для того, щоб благодійність не зобов'язаний ніхто, але на 3 авто, що я написав ніхто не відповів у мене будуть сумніви.
    До тих пір, поки ви говорите про німецьких автомобілів або групи fiat, все знають, все, потім він переходить до авто завжди бізнес, але не ці цитати, і панує тиша, що це викличе те, що я сказав раніше.

Повторюю, я, звичайно, не знаю, зіставити саме тому, що вони на початку, але тільки 2 мали проблеми після зіставлення, в тому числі, це і було пов'язане з файлом, що відправлення не було, і він був пошкоджений і більше, скільки, але мало, я зіставлені так.

Якщо дійсно я можу зробити краще, чому б не допомогти, знаючи, що я зайнятий, читаючи на форумі і з інших частин, і я спробував протягнути руку, де я міг би.

З цим я сподіваюся, я не змінити нікому, бо моя мета-це дізнатися, і демонстрація того, що сказав-це моє смирення було однією рукою.

З повагою.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •