так як вони перші це нормально, що міг помилитися,
у будь-якому випадку:
- Педаль акселератора: я дав цим кроком, тому що від того, що я читав, збільшують чутливість на педалі (читаючи я бачив, що максимум було тільки 25%)
- Обмежувач Крутного моменту: будучи обмежувач не повинен тільки обмежити кількість дизельного палива, не incremnetarla? ви бачили карту одним які стверджують, що зробили тяги (і користувачі, у цьому форумі це підтверджують) він приніс обмежувачі 80 мг на весь період (був на Ауді А4, якщо я правильно пам'ятаю)
- Тиску в Рампі: я дав 5%, але з низьких оборотів відбувається збільшення до 10 бар, щоб отримати максимум 80 бар на максимальних обертах (800 очок), ти думаєш, що це вже занадто? це теж читав, що максимум був 4/5%
- Обмежувач Prex Rail: ну тут, я думаю, що якщо б я слідував звичайній логіці приростів тиску в рампі це нормально, що я дав трохи більше в процентному співвідношенні (я дав 7% замість 6%, тому що не знав, як може змінюватися тиск з цією метою на реальну)
- Тиску турбо: тут також, як правило, мова rail, знаючи, що від золота машина досягає 1,5 Бар, в режимі overboost то 2500 мбар і, завжди, читаючи на форумі, я читав, що максимальне збільшення було також тут 7%; 176 точок, якщо не помиляюся, повинні прирівняти до 0,176 бар, ви можете це підтвердити? там були і досвідчених користувачів, які говорили, що дати кроком на всій карті 150 очок, щоб бути спокійні.
-Тиск турбо f/T: я дав 8%, тому що навіть тут, переглянувши карту хорошу (підтверджено користувачами) розміщена на форумі, згадана вище карта була на 1% більше в порівнянні з тиском turbo, я думаю, за те, що вимагає більше тиску температура вище і, отже, не було б конфлікту.
Overboost, ін'єкції частково. і фаза уприскування, як я сказав, я пішов до інтуїції:
Overboost: в форумі я не знайшов нічого явного, я знаю, що це таке, або те, що може зрозуміти, Titanium
Ін'єкції. Частково: На цю машину я думаю, що це часи, але не був впевнений
Фаза Уприскування: Від імені я думала, він заздалегідь відправив
Як сказав на початку, а також у різних Topic я зробив кілька тестів, і я намагаюся дізнатися, і спасибі за ті, що відповідають,
однак за ті кілька постів, які я написав, мені не допомогло
і в милі темі, що я читав інформацію, настільки не зрозумілі, або навіть відсутня (в сенсі мають рацію, в цій політиці), так що я думаю,
як марно, що відповів у тон "це змушує мене люті", "не добре", не даючи цим рішенням, по мірі того як я, наприклад, не роблю для роботи, але я намагаюся вирішити
проблеми на машинах моїх і друзів, без прибутку, просто щоб дізнатися.
З цим я не хочу, щоб викликати полум'я, але тільки сказати, що якщо буде відкритий форум в інтернеті, і один надійшов, значить, він потребує або хоче допомогти, не для того, щоб зробити
побачити, що вміє робити і переважати над іншими.
З цим я сподіваюся отримати допомогу, щоб вирішити цю проблему, я постараюся, коли я дізнався, щоб відповісти взаємністю.
Привіт :-)