Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 28

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Я теж думав що це маховик...але з оновленням проблема вирішена...з картою, то насправді інша історія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Різниця суттєва. ..оновлення будинку, мати вирішує які-небудь помилки програмного забезпечення,...наприклад, форсунок або поліпшення різних карта справжня ,збільшуючи в потрібних місцях, з набагато більш на авто. ..різної продуктивності,споживання різних, і інші поліпшення .

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    7
    На цих автомобілях маховик бі-маси встановлений тільки до 2003 року, в результаті тільки на автомобілях комплектації з ESP (дуже мало).
    Я перед розбиранням форсунки б моніторинг основних параметрів двигуна на дорозі (FRP, MAF, Прес-turbo якщо є)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Ночера
    Повідомлення
    191
    оновлення, принаймні, наскільки я знаю, я, може бути, що я помиляюся, включає в себе не тільки класичні цінності, що вони йдуть на дотик роблю мапу але і багато інших речей, на мапу, на практиці це як якщо б ви написали карту, повністю відмінну від вашої. хоча, якщо ти кажеш, що у тебе вже немає і не йде, те ж саме якісь проблеми є, або ви не зробили, товарів і послуг. я хотів би віддати тобі чек на карту, враховуючи, що я бачив кілька з цих автомобілів у своїй майстерні, але не можу, на жаль.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Якщо хочете, можете відправити її мені, і я можу глянути

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    84
    де тобі пошлю ??? не знаю, чи є це відрегулювати запитати вашу адресу ***** ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    110
    Завантаження на краще, якщо ви можете завантажити посилання

У відповідності з правилами забороняється розміщувати зовнішні посилання не дозволено адміністратором, перше попередження, наступного клацає бан
    Востаннє редагувалось admin; 21-01-2016 до 19:58

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Ночера
    Повідомлення
    191
    ах, так відмінна ідея, і я можу побачити навіть я в цей момент

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    84
    [url]https://У відповідності з правилами забороняється розміщувати зовнішні посилання не дозволено адміністратором, перше попередження, наступного клацає бан
    ось тут , за посиланням .. це перший раз, коли я використовую мега, якщо я не помилився, є файл орі і mod
    Востаннє редагувалось admin; 21-01-2016 до 19:53

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    84
    [url]https://У відповідності з правилами забороняється розміщувати зовнішні посилання не дозволено адміністратором, перше попередження, наступного клацає бан

ось тут, якщо я не помилився, нічого, це перший раз, коли я використовую, є в грі і mod
    Востаннє редагувалось admin; 21-01-2016 до 19:52

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •