Legendaryslave можна, будь ласка, надішліть мені фото, як.постав в boot з fgthec v54?
Legendaryslave можна, будь ласка, надішліть мені фото, як.постав в boot з fgthec v54?
Ви. ..kess закону, то і розмір буде визначено автоматично, Титан. ..півень робить читання різної довжини і файл ріжеться x зробити це визнати titanium
тільки kess v1, як я розумію, v2, закон у будь-якому випадку файл 896k, але не послідовний...
у tread намагається зробити chairezza не виникало плутанини, якщо ви хочете поділитися чимось благав би користувачів бути трохи менше поспіху і описати свої переживання.
Дякую
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Я не знав послідовного...але читання в boot.....з kess v2, прочитайте файл вже підходить x titanium...більш ясно, ніж так. ..півень робить читання різної довжини.
Принаймні...я, прочитана пару в boot з kess v2 ....у послідовний, не ризикну...це читання його писати...
Насправді Мунро якщо ви помітили, я просив фото процесу x покласти його в boot з півень xché ні, я не там, я ніколи не пробував. ...
Щоб зробити коротке резюме:
-Читання boot з півень: файл з 896kb
-Читання boot з іншими засобами (наприклад mpps): файл з 832kb
Для moddare файл, якщо його leggessimo з gallo, ми повинні дотримуватися кілька простих кроків.
Необхідні матеріали:
-Читання в bootmode від 896kb
-Sw редагування для chiptuning або шістнадцятковий редактор
Наша мета видалити перші 64 кбайт), щоб це зробити (я буду використовувати в прикладі sw, редагування moltoconosciuto Titanium):
-Інструменти ---> Перетворення ---> Вирізати/вставити файл
-Ми натисніть кнопку "користувачем" в пункт "зберегти файл" у лівому нижньому куті і в полі початок вставляємо в "010000" залишити без змін, у полі "кінець"
-Ми натискаємо на кнопку "зберегти"
-Ми закінчили, тепер наш файл з 832kb готовий, і наш шановний sw редагування розпізнає файл правильно
Щоб написати просто зробити зворотну операцію і повернути його в нормальний розмір, додавши у файл 832 їй вирізані 64kb
ми можемо, будь ласка, не спамьте в протектор?
назва і читання/запису послідовного me7.9.10 мені здається, що ніхто не запитав, як читати, вирізати, записати файл на цей ебу в boot один з одним, коли додати 64k відсутні в файл з 832 в cks знову стає неправильним.
Як??? Ми говорили про довжині файлу та ін... це спам?? Пояснення, як це не спам. ..то ти...cks ти додано-ти...що ми повинні робити?
дії, які ви відправили, а також неправильно для мене, тому що
просто вирізати 10000 байт в partiere один від 8000 байт, а не від 0!!!
І можна замінювати між Галло, CMD, Alientech...
Єдина різниця між Півник та інші tool 10000 байт між адреса 8000 до 18000.
значить, те, що
Контрольна сума використовується тільки правильну версію. Це означає, що зробити корекцію на файл 832kB і розгортати на 896kB не буде працювати.
процедура, яка використовується наступний:
Відкрити ECM Titanium (але в 2001 році той же)
Відкрити файл, читати в завантажувальної (звичайно, не знайде драйвер)
Відкрийте в меню "ІНСТРУМЕНТИ" ->ПЕРЕТВОРЕННЯ->ВИРІЗАТИ/ВСТАВИТИ ФАЙЛ
Виберіть визнач. КОРИСТУВАЧЕМ і поставте, як на початку 000000 і в кінці 007FFF і натисніть "ЗБЕРЕГТИ", називайте, як вам завгодно
Виберіть час, як на початку 008000 і в кінці 0DFFFF натисніть на кнопку "ЗБЕРЕГТИ" і назвіть його відповідно, як вам здається
Закрийте вікно і зайдіть в ІНСТРУМЕНТИ->ПЕРЕТВОРЕННЯ->ЗЧЕПИТИ ДВА ФАЙЛУ
Виберіть першу чергу.cnk і дати-ок, тоді другий.cnk і дати-ок, а в кінці запитає вас, куди зберегти файл .ECM date ім'я, яке ви хочете і збережіть
Тепер відкрийте з ecm тільки що створений файл з розширенням ecm, і повинні rilevarvi драйвер з корекцією контрольної суми і повинен бути доступний для запису з mpps etc etc