-
повертаюся,,,,я перепробував всі можливі способи,,,, я можу так прочитати, що це в boot mode,але все з тією ж проблемою, коли я читаю і пишу в аптеці без включення boot mode,на практиці при порівнянні файлів, змінених за допомогою ecm, пише в обох випадках на флеш-зміни, внесені до відображення,в даному випадку я намагався змінити значення в обмежувач оборотів(у випадку з тим, щоб спробувати)але я не копію в ecu перша частина файлу, який мене зрадив раз, щоб видалити іммо, що бачив в ecm файл було змінено адресу 000079 до 0007fc(що, я сподіваюся, це правильно для того, щоб виключити іммо в ecu.?)ви знаєте, скажи мені, чому не пише мені перша частина файлу змінюється???,,,,вони в мене ще з прочитана і написана близько тридцяти разів досі,,,,зітхання,,,,дякую, як завжди,,,додаю файл орі і файл з іммо mod (раз) і обмежувач оборотів, якщо може допомогти

читання після запису в 357 bootmode.rarori.rar
-
файл читання після запису 357 в boot mode буде файл записується в boot з immo off і обмежувач digiri змінено,,,,і замість того, щоб порівняно з орі, виявляється, так само, крім обмежника, що, здається, що змінити
-
,,,,ніхто не має якийсь прямий???
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму