-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
привіт, хлопці, додаю файл, з яким я їду через пару тижнів, і я повинен сказати, що автомобіль став дійсно весело...має великий пусковий момент вже з 1250 оборотів, а потім натиснути до 2800 3000 оборотів в хвилину, втративши після цього порога...я знаю, що дизель не зробив, щоб повернути, але мені здається, занадто ледачий, вже 3000 g/m, і тому я вносити інші зміни в цю мапу, створюючи ще один, який я наводжу нижче...я повинен сказати, що останній ще не я головку блоку, але я це зроблю у вихідні.Якщо якийсь новачок, як я, щоб зробити якісь випробування разом, щоб дізнатися про це більше, то я буду просто щаслива.Мені не вдалося ще визначити співвідношення між приростами у відсотках даних на карту фактичні і реальні.потім я роблю тести на тести для приходять в ca po.backup my delta_Flash_con_DTC+%%%.rarBACKUP MY DELTA_FLASH_CON_DTC+%%%MOD.rar
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я написав і протестував сьогодні останній раз зміна карти, і я повинен сказати, що вони не дуже задоволені результатом,на відміну від попередньої, здається, втратив трохи на низьких, як готовність, але більш енергійною, після 3000 об/хв...і здається трохи "душить" я сподіваюся, не від тиску turbo надмірне...в найближчі дні ми, як і раніше, все ще трохи, оскільки мало часу було сьогодні.я хотів робити журнал, щоб зрозуміти, в яких умовах ви працюєте, і я, здається, зрозумів, що для оптимального вимірювання треба робити в 4-ї передач правильно?що порадите мені зробити журнал?я заявляю, що я ніколи не зробив і я не зовсім зрозумів, якщо це миттєва або включає в себе проміжок часу більше.з чого це?принаймні, інформація про це?дякую
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Elm і multiecuscan наприклад, для групи fiat. Журнал запису параметрів, які ви хочете відслідковувати під час руху. Час і умови, звичайно, ви вибираєте
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
спасибі errecinque за інформацію!!
-
Ви можете зробити це з Delphi DS150-І з SD-красивий лог всі параметри, які ви хочете, і без пк apresso.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
fabiuz раніше, поки я був на роботі, я зробив лог з діагностики, brainbee і, дивлячись на результат, я помітив, що це миттєва, і тому я можливість відслідковувати тільки момент, в якому я вирішив це зробити,якщо, наприклад, я хочу, щоб відстежувати, тиск турбо, як я можу знати, якщо назад піки або раніше працює погано, тільки в певних умовах?мені потрібно, щоб змусити речі відриваючи погляду, поки я їду?вибачте за дурні питання, але до цих пір я ніколи не мав, потрібно робити те,
-
brainbee я не знаю точно, як функції, про журналі.
Delphi дозволяє вирішити дані, які відслідковуються наприклад, турбо-і залізничних подивіться на малюнок 2. потім колеги від діагностики до машини і, коли pigi кнопку REC записує параметри, які ви попередньо встановлені в Рекордер польоту. потім повинні припинити, або ripigiando REC або відключення автомобіля.
І зможете потім спокійно проаналізувати на пк.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Дякую, тоді мене не хвилює, що спробуйте завтра з brainbee або texa, якщо немає інструменту ноутбук з multiecuscan...
-
Що стосується значення в таблиці, які йдуть від 0 до 1299 так в ніс мені здається, таблиця досягнень ін'єкції головна. Час в мікросекундах, а наприклад 1299 значить 1299 мікросекунд до ВМТ, потім, якщо ви хочете знати, на скільки градусів відповідати я думаю, є деякі розрахунки зробити,
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму