Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 13 з 13

Обговорення: альфа 156 1.9 jtd 115 edc15c7

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    він, яке місце ви? пам'ятайте, карти педаль в edc15 запит уприскування кількості дизельного палива скорочення iq...
    пам'ятайте для edc15c на iq в міліметрах кубів, тобто мм3 для edc15p в міліграмів (мг після ви зрозумієте, чому..
    зазвичай я, але і не тільки я, я, я, виходячи з 1250-1500 оборотів залежить від машини до машини, і завжди від 50% педаль, щоб не справжні одній педалі "нервова", що кожне мінімальний тиск робить вас втекти автомобіль з-під сидіння...
    карти для обмеження диму або ін'єкції parzializzato як називає ecm потрібно calcolartele калькулятор в руки, щоб перше, що ви повинні бачити в осі кількість повітря, мг, в мапу ти їй мм3 дизельне паливо, ви повинні отримати afr, але ви не можете це зробити, якщо на одній осі у вас міри ваги, а в іншій-у вас є misurain те, для якого потрібно конвертувати осі z мм3 в мг, як це можливо? просто він перетворює 0,85, тому що коефіцієнт перетворення об'єму і ваги палива, треба сказати, що не завжди 0,85, тому що це може змінюватись в залежності від типу палива і від його температури від 0,81 до 0,85, але у будь-якому випадку для comoditià завжди використовувати це значення й тому, що потім на можливі помилки, які в результаті і фанери від інших факторів. ..наприклад, в карту парів edc15c ти 7700, які відповідають 77mm3 ти 77x0,85=65,45 мг дизель...ок?
    ок, поки тут є....
    тепер візьмемо, наприклад, осі значення 1050, що відповідає 1050 мг повітря для всмоктування повітря, щоб знати, afr розрахунок це 1050/65,45= 16,04 для afr...
    я не зрозумів, де я повинен прийняти це 1050....в яку карту?
    Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    127
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    він, яке місце ви? пам'ятайте, карти педаль в edc15 запит уприскування кількості дизельного палива скорочення iq...
    пам'ятайте для edc15c на iq в міліметрах кубів, тобто мм3 для edc15p в міліграмів (мг після ви зрозумієте, чому..
    зазвичай я, але і не тільки я, я, я, виходячи з 1250-1500 оборотів залежить від машини до машини, і завжди від 50% педаль, щоб не справжні одній педалі "нервова", що кожне мінімальний тиск робить вас втекти автомобіль з-під сидіння...
    карти для обмеження диму або ін'єкції parzializzato як називає ecm потрібно calcolartele калькулятор в руки, щоб перше, що ви повинні бачити в осі кількість повітря, мг, в мапу ти їй мм3 дизельне паливо, ви повинні отримати afr, але ви не можете це зробити, якщо на одній осі у вас міри ваги, а в іншій-у вас є misurain те, для якого потрібно конвертувати осі z мм3 в мг, як це можливо? просто він перетворює 0,85, тому що коефіцієнт перетворення об'єму і ваги палива, треба сказати, що не завжди 0,85, тому що це може змінюватись в залежності від типу палива і від його температури від 0,81 до 0,85, але у будь-якому випадку для comoditià завжди використовувати це значення й тому, що потім на можливі помилки, які в результаті і фанери від інших факторів. ..наприклад, в карту парів edc15c ти 7700, які відповідають 77mm3 ти 77x0,85=65,45 мг дизель...ок? тепер візьмемо, наприклад, осі значення 1050, що відповідає 1050 мг повітря для всмоктування повітря, щоб знати, afr розрахунок це 1050/65,45= 16,04 для afr...
    завжди доброзичливі і корисні..***** і кілька

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    перевірте пошту
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •