-
І ебу iaw 59f на корпусі дросельної заслінки.Я дивився на інших форумах, і я бачив, що вони відео керівництво для того, щоб відкрити ремонт блоку управління,ми зможемо отримати деяку інформацію?
-
здрастуйте, зробили ремонт, тому що вони трохи слабкі відкрити я зробив ремонт і ніжною, щоб відкрити
-
Процедури є і в інших обговореннях тільки те, що у вас немає прав для перегляду. Запитайте також у адміністратора
-
У цих ECU горять два транзистора, і іноді навіть регулятор напруги струму, які повинні бути замінені ... Буває, навіть на панда бензин без заводу спг.. саме ЕБУ проблема....якщо дефект є те, що сторони добре, але іноді, здається, починається з трьома циліндрами-це вона!!
-
Andrea80 ви можете розмістити фото регулятора напруги ?
-
Тільки у мене є ПК під рукою на місці без проблем.
-
Спасибі. Сьогодні я перевіряю panda 1,2 з ебу IAW 4AF, що істерики... просто сльози натискань на педаль прискорювача, та турбує навіть бортовий комп'ютер. Я перевірив майже все електрообладнання і мені не вистачає тільки, щоб спробувати ecu.
-
Ось тут фотографії.... Червоним кольором позначені компоненти, які потрібно змінити
https://mega.nz/#F!BZYSXBKQ!YwtD4gukYliM6ClLpBNbWg
-
Тільки модератор розблокує файл, що я виклав, можна подивитися...
-
Прости Андреа але компоненти в правому верхньому куті, що це ? обидва регулятори напруги ? є навіть фото Eprom, і що з того ?
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму