ніхто не допомога......... не маючи драйверів.....я не знаю, де почати......
ніхто не допомога......... не маючи драйверів.....я не знаю, де почати......
спасибі giarras, як ви, можливо, десь я був би дуже вдячний....на даний момент у мене є тільки ecm2001 v6.3......
для версії ecm titanium, як я можу його відновити.....
ви повинні бути учасником форуму, або гуглить багато я для ecm titanium і map3d я зробив так давно.... але я думаю, що форум трохи не так, як більш повне
як я можу бути причетним......я даю все моє максимальна неподалік......мало, що знаю.....
спасибі giarras....ви хочете знати, що....я виявив, що файл був uquale до того, що я....дивно....від того, як я spegarono драйвер doveve евер останні три цифри uquali для цього я ніколи не пробував.....дійсно inialmente я спробував з кимось, але мені не здавалося нічого ...а зараз я тільки-дю-карти, розчин для ін'єкцій 1 parzializzato.....обмежувачі крутного моменту...дякую
привіт, хотів би запитати, якщо тільки ці дві карти.....я можу отримати якийсь результат....я як і раніше відсутні інші важливі карти...досі не вдячний їх розпізнати без драйверів....або я приймаю будь-яку пораду....для початку incomincerei карту педаль ? обмежувач крутного моменту....що ви говорите, що результат я отримую ..
нижче представлені карти, які з титану з його підпису та адреси з якого вже можна одержати відмінні результати, якщо змінені в правильному напрямку:
карта часу уприскування від 08a1b4 в 08a4b0
ін'єкції f температура повітря від 08f78a в 08f888 + афінної слідувати
ін'єкції корекція температури повітря від 08f9ee в 08fb2c
обмежувач крутного моменту map1 від 084936 в 084944
обмежувач крутного моменту від 1 08bda8 в 98ddb6 + афінної слідувати
обмежувач крутного моменту від 2 09045a в 09070 + схожою з 090634 в 09064a
обмежувач крутного моменту від 3 090eea в 090f06
на заклик, ніж драйвер відсутні карти, turbo,обмежувач тиску
з цього ви можете почати працювати.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]