як правило, навіть професіонали купують файлу, від тих, хто має надійних програм і дорого, або вони самі ці програми,ось чому навряд чи ви отримаєте щось,все заплатили![]()
як правило, навіть професіонали купують файлу, від тих, хто має надійних програм і дорого, або вони самі ці програми,ось чому навряд чи ви отримаєте щось,все заплатили![]()
З урахуванням складності,терміновість і мало інформації знайти я засуджений умовно файлу резервної копії, коли-то,я читав, що egr на виключає, добре, але мало робить добре, а з dpf, але здається, що в цілому автомобіль не регенерируйте детальніше...додаю файл, що це вийшло, і, мабуть, має dtc зашпаклювали...volendoli відновити я повинен скопіювати блок з файлу ori правильно? я розумію, що цей блок починається за адресою 1CBEDE, і в кінцевому підсумку, можливо, 1CBFB4 мені хтось підтверджує що?між тим, місце, файл оброблений і ви скажіть мені, якщо я можу записати попередньо, перед dpf грунтується всеbruno_Flash_noEGRnoDPFvolta.rar
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
http://www.professionalchiptuning.ne...4&d=1381152773
Покладіть Ori 1CBEB2-1CBFBC і подивитися як справи...
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Вибачте cinqueturbo я straconvinto його відправив раніше після прочитання минулого тижня,віддавати мені в цій роботі, завжди пізно ввечері, між сном і плутанини, я отримав цю річ . я спробую, як ви описали. Ще раз спасибі!
Хлопці, тільки що написана і перевірена машина в порядку досі не намагається регенерувати єдине, що я помітив, що в рвг в діагнозі робить дрібні рухи, навіть якщо він забиває в від'ємні значення між -0,02 і 0,11 якщо я правильно пам'ятаю, в іншому все добре, включаючи dtc, в робочому стані. Я дякую всім і, зокрема, cinqueturbo за інформацію про dtc! Всім гарних вихідних!!!!!
Ви впевнені, що фізично закрити клапан, добре? це правда, що карту у вас закрито, але якщо є сміття, carboniosi, які не дозволяють їм закритися повністю проходять, у всякому разі, вихлопних газів....слід добре очистити його з продуктом (якщо він доступний) і переконайтеся, фізично, що не пройде диму.
Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!
Привіт, хлопці у мене проблема з кари на питання...що стосується роботи defap від ecu все нормально,фізичне видалення, але мій двоюрідний брат мав проблеми з датчиком температури dpf, що він пошкоджений, будучи блокований в різьбу...тепер я опиняюся в діагнозі наступне dtc P2085 несправність електричного датчика температури впускного dpf. Мені було цікаво, якщо було, можна видалити в карту одного dtc, і в такому випадку, як знайти його між блоком, що додав їх повертала всі після defap.Пам'ятаю давно читав що-то можна обчислення місця розташування, але, здавалося, не працювати.Я не хотів би, щоб замінити цей датчик, враховуючи, що для нормальної роботи тепер більше не потрібен...привіт всім