Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 26

Обговорення: допомога dpf off delta 1.6 mjt

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    як правило, навіть професіонали купують файлу, від тих, хто має надійних програм і дорого, або вони самі ці програми,ось чому навряд чи ви отримаєте щось,все заплатили

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    як правило, навіть професіонали купують файлу, від тих, хто має надійних програм і дорого, або вони самі ці програми,ось чому навряд чи ви отримаєте щось,все заплатили

і не тільки це... і навіть складно реалізувати вручну, щоб не сказати, писати всі адреси дати DEC і ESA...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    З урахуванням складності,терміновість і мало інформації знайти я засуджений умовно файлу резервної копії, коли-то,я читав, що egr на виключає, добре, але мало робить добре, а з dpf, але здається, що в цілому автомобіль не регенерируйте детальніше...додаю файл, що це вийшло, і, мабуть, має dtc зашпаклювали...volendoli відновити я повинен скопіювати блок з файлу ori правильно? я розумію, що цей блок починається за адресою 1CBEDE, і в кінцевому підсумку, можливо, 1CBFB4 мені хтось підтверджує що?між тим, місце, файл оброблений і ви скажіть мені, якщо я можу записати попередньо, перед dpf грунтується всеbruno_Flash_noEGRnoDPFvolta.rar

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    З урахуванням складності,терміновість і мало інформації знайти я засуджений умовно файлу резервної копії, коли-то,я читав, що egr на виключає, добре, але мало робить добре, а з dpf, але здається, що в цілому автомобіль не регенерируйте детальніше...додаю файл, що це вийшло, і, мабуть, має dtc зашпаклювали...volendoli відновити я повинен скопіювати блок з файлу ori правильно? я розумію, що цей блок починається за адресою 1CBEDE, і в кінцевому підсумку, можливо, 1CBFB4 мені хтось підтверджує що?між тим, місце, файл оброблений і ви скажіть мені, якщо я можу записати попередньо, перед dpf грунтується всеbruno_Flash_noEGRnoDPFvolta.rar
    Але я недоліку не додавати посилання на файл, орі не celo ми видаляємо коли-небудь?
    я тепер, щоб дати вам na рука безпристрасно я andarmi також знайти цей файл?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    http://www.professionalchiptuning.ne...4&d=1381152773

Покладіть Ori 1CBEB2-1CBFBC і подивитися як справи...

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Вибачте cinqueturbo я straconvinto його відправив раніше після прочитання минулого тижня,віддавати мені в цій роботі, завжди пізно ввечері, між сном і плутанини, я отримав цю річ . я спробую, як ви описали. Ще раз спасибі!

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Хлопці, тільки що написана і перевірена машина в порядку досі не намагається регенерувати єдине, що я помітив, що в рвг в діагнозі робить дрібні рухи, навіть якщо він забиває в від'ємні значення між -0,02 і 0,11 якщо я правильно пам'ятаю, в іншому все добре, включаючи dtc, в робочому стані. Я дякую всім і, зокрема, cinqueturbo за інформацію про dtc! Всім гарних вихідних!!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Хлопці, тільки що написана і перевірена машина в порядку досі не намагається регенерувати єдине, що я помітив, що в рвг в діагнозі робить дрібні рухи, навіть якщо він забиває в від'ємні значення між -0,02 і 0,11 якщо я правильно пам'ятаю, в іншому все добре, включаючи dtc, в робочому стані. Я дякую всім і, зокрема, cinqueturbo за інформацію про dtc! Всім гарних вихідних!!!!!
    Ви впевнені, що фізично закрити клапан, добре? це правда, що карту у вас закрито, але якщо є сміття, carboniosi, які не дозволяють їм закритися повністю проходять, у всякому разі, вихлопних газів....слід добре очистити його з продуктом (якщо він доступний) і переконайтеся, фізично, що не пройде диму.
    Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Привіт, хлопці у мене проблема з кари на питання...що стосується роботи defap від ecu все нормально,фізичне видалення, але мій двоюрідний брат мав проблеми з датчиком температури dpf, що він пошкоджений, будучи блокований в різьбу...тепер я опиняюся в діагнозі наступне dtc P2085 несправність електричного датчика температури впускного dpf. Мені було цікаво, якщо було, можна видалити в карту одного dtc, і в такому випадку, як знайти його між блоком, що додав їх повертала всі після defap.Пам'ятаю давно читав що-то можна обчислення місця розташування, але, здавалося, не працювати.Я не хотів би, щоб замінити цей датчик, враховуючи, що для нормальної роботи тепер більше не потрібен...привіт всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Привіт, хлопці у мене проблема з кари на питання...що стосується роботи defap від ecu все нормально,фізичне видалення, але мій двоюрідний брат мав проблеми з датчиком температури dpf, що він пошкоджений, будучи блокований в різьбу...тепер я опиняюся в діагнозі наступне dtc P2085 несправність електричного датчика температури впускного dpf. Мені було цікаво, якщо було, можна видалити в карту одного dtc, і в такому випадку, як знайти його між блоком, що додав їх повертала всі після defap.Пам'ятаю давно читав що-то можна обчислення місця розташування, але, здавалося, не працювати.Я не хотів би, щоб замінити цей датчик, враховуючи, що для нормальної роботи тепер більше не потрібен...привіт всім
    Здрастуйте, Йосип, якщо ви хочете спробувати скинути адресу 1cbf7b має значення 13, якщо ви спробуєте ви знаєте, що якщо я взяв чи ні

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •