хлопці, питання ecm не знаходить драйвера для мого ecu, які драйвери ви відкрили файл?який більш повний?я помітив, що відрізняються, але драйвер його не існує
хлопці, питання ecm не знаходить драйвера для мого ecu, які драйвери ви відкрили файл?який більш повний?я помітив, що відрізняються, але драйвер його не існує
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Також на defap не вистачає дещо...***** unque, не ECM, оскільки не існує, просто відкрийте файл в 2d, щоб подивитися карти.
Я зрозумів, то по-любому орі з цього моменту, в кінці кінців? Не практично для цього я задаю питання, навіть дурні
це ваш файл з DTC активні.
уго ---- президент A.E.P.
Дякую тобі, Уго суботу або неділю, то я напишу, але де я помилився? Я радий, стільки допомогти мені я хотів би, однак, досягти успіху, навіть від мене
Добрий вечір всім,як і п'ять турбо suggeritomi я скопіював з вихідного файлу блокування 1CBEDA і далі до кінця карту відповідно до такої процедури:
я відкрив карту орі і карта мод,я натиснув на вирівнювання "золотих" і я пішов, то все адресою, вказаною вище...я вибрав на початку блоку, а потім натисніть кнопку "готове", наприклад, так до кінця карти.Я вибираю те останньої точки на карті як кінець блоку, і потім я натискаю на "вставити ori" і потім на кнопку "підтвердити" у цей момент всі вихід з програми просить мене, щоб експортувати файл і приймаю моєї відповіді файл, який я роблю зараз.Sovrapponendolo, п з цієї адреси, то одно.тому я вважаю, що ви зробили цей крок.Поправте мене, якщо я помиляюся.спасибі ще ugoboss для файлу від нього offertomi, що я відчуваю зараз накласти, як конфірмація.привіт і спасибі!!BACKUP MY DELTA_FLASH DTC IO.rar
Привіт ugoboss перекриваючи свій файл на мій, відомий безліччю відмінностей...мій файл, який я скопіював тільки блок від 1CBEDA до кінця мапу (карту я маю на увазі кінець 2d) тепер мені цікаво, враховуючи, що я вже не так впевнений, я щось, де я toppato?ймовірно, мені не потрібно копіювати все, але зупинитися перед?або у вас навіть "відновили" ще?у мене не було ще часу, щоб завантажити його на автомобіль,я сподіваюся, вийде завтра.Однак, цікаво з'ясувати, що я роблю неправильно
У будь-якому випадку я написав сьогодні файл з dtc ugoboss і все працює відмінно. Хто-небудь, поясніть мені, пані, я помилився я? Спасибі Ugo, щоб файл дійшов