якщо відновлення оригінального файлу у мене немає помилки в діагнозі, якщо зйомка одній прямій лінії на egr мене з'являється помилка P0404
Спасибі Giarras
якщо відновлення оригінального файлу у мене немає помилки в діагнозі, якщо зйомка одній прямій лінії на egr мене з'являється помилка P0404
Спасибі Giarras
я думаю, що правильний адреса файлу, як це:
http://www.professionalchiptuning.ne...9&d=1349814878
а не ті, які ви зачепили ви карти egr
спасибі Pinotec за інформацію, але я не можу отримати доступ до обговорення, чому? я кілька повідомлення
хлопці, ви можете мені допомогти відключити egr на ford focus 1.8 з ecu siemens sid 202
ось файли орі
привіт сосни ось центральний egr off...pw в лічку!!![]()
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
нічого, пароль вкладення, хлопці. Якщо ви хочете допомогти, робіть це до кінця, ділюся з усіма. Якщо msport, я та інші, ми поклали, але пароль на кожен файл вкладення на форумі не буде служити дуже
magi, я побачив, що є вкладення в pw, що потрібно попросити у msport,а потім також, я зробив це...якщо ви хочете, я можу поставити без pw,переміщенні його в захищеній зоні,для мене не проблема!!![]()
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)