ось до тебе cke зробив
ось до тебе cke зробив
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Спасибі legendaryslave, що дуже зручно. Сьогодні я прагну все це, і я перейду на
Тим не менше, я хотів би знати технічно, що заважає в ecm розрахувати cks, побачив, що знаходиться також сумісний драйвер.
Оновлення....машина матчу cks на місці, всім спасибі. Я просто хочу вказати іншим користувачам, що в цій машині для читання в послідовний з v54 не повний, не читає частину основної карти з картки педаль і все обмежувачі. Тепер я читаю з mpps, щоб подивитися, що вийде. Тоді я вам кажу. Якщо немає тільки bdm
Для досвіду на Ford, Mazda і opel завжди зчитування bdm. Щоправда, тобто переселення, але якщо ви можете читати завжди bdm всі автомобілі, які підтримує цей вид читання, так на всякий випадок завжди є повний файл, щоб вирішити проблеми
зроблені завжди в bdm!!!! ідіть на всяк випадок!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Ось, тепер, однак, я сумніваюся.....якщо я повинен переглянути мапу працює, то файл вже мод завжди bdm я повинен повторити cks також на файл rimodificato? Або я можу переписати без ricalcolarlo бачив, що вже відрізняється від орі?
Привіт Errecinque, для кожної зміни, які ви робите, йде зміна cks, питання не в тому, що файл вже відрізняється від орі, але питання розрахунків байт...при зміні навіть однієї коми ебу, якщо помічає, чому контрольна сума не відповідає результату алгоритм, який розраховує ебу.
На практиці cks це не більше ніж форма контролю: блок управління приймає вся інформація, що є в ньому, обчислює за допомогою алгоритму та перевірте отриманий результат з тим, що файл написаний...якщо не відповідає, йде на захист.
Я сподіваюся, що було ясно...якщо вас цікавить, я можу відправити ще екстраполяції документ, який говорить про це...![]()
Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!
по-моєму, похмурий досвід йде перераховується кожного разу, коли ви вносите зміни, але очікувати якоїсь іншої підтверджує.