"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Ducati83 дякую тебе, я б велику допомогу.
Errecinque ви в обговорення, однак, він багато говорить про 70cv і я не знаю, якщо чинники збігаються
Cinqueturbo ви праві, вибачте мене, це була моя помилка, я не відразу зрозумів, побачивши їх з ECM ми прибули після pardon :P
насправді я знайшов хвилю карти тепер постараюся зрозуміти, що ставитеся до них і їх scrivero тут, так давайте подивимося, якщо я можу потрапити на нього.
однак я порівнянні навіть з карти 90cv, що практично така ж, як і в адреси, єдині відмінності, які я знайшов, що вони, поряд з грою в карти з деяким кроком, і навіть не всі, але я помітив, що зміна останнього біта якоїсь осі, що в 75 вдариш у високих значеннях, а не в 90 значення продовжує шкалою я дав враження, що в 70cv покласти, а комутатор у ВР менше на цій карті, то ставиться так, щоб ecu не беріть cosider чи правильно це?
Добрий вечір, хлопці, тоді я вивчав карту, карти, зазначені cinqueturbo, ті, карту мені не були дуже допоможе, тому що я не маю damos, а потім я повинен spulciarle як мапу Y, потім я перейшов безпосередньо до цієї.
я знайшов якусь адресу, якщо хтось може дати мені руку, лагідно і подивимося спасибі.
-0805FC карту невідомо
-085F3C невідомо
-085FCC мені здається, карту lim rail
-08608C карту rail
-089766 невідомо
-08ABFC Обмежувач диму
-08E664 Lim. пара #3 (номенклатура ECM) я не розумію, що це карту
-08E684 Lim. пара #3 (номенклатура ECM) я не розумію, що це карту
-08F218 невідомо
-08F4D8 невідомо
-09040E lim. пара (номенклатура ECM)я не розумію, що це карту
-09053E lim. пара (номенклатура ECM)я не розумію, що це карту
-090672 lim. пара 2# (номенклатура ECM) не я, трапляється, навіть не це
-090c36 невідомо
-090d76 невідомо
-091130 мені здається, ще один обмежувач rail
-091b3a невідомо
-092976 невідомо
-092c24 невідомо
-092d64 невідомо
величезне спасибі!!!
Ви errecinque l, я тільки що зробив, і я хотів писати!
я знайшов криві, схожі на так що я можу дати мені ідею того, що риси, адреси, але не однакові, вірно?
спасибі errecinque, слухай, я повинен прочитати кілька порад, щоб зіставити цей автомобіль не маючи damos сед marelli є хрест! я в плані, читаючи керівництво marelli, що ми тут, на форумі, перо до цих пір ми говорили лише 70, на winols, щоб працювати, я повинен знати, принаймні, факторів і зміщення на ecm виходи карти, як вони? після деякої прямої, місце файл тому, якщо ви хочете, щоб я подивіться спасибі!
я жалкую, що не можу завантажити....але якщо вам потрібно щось питати, я бачу, з тобою допомогти, особливо для факторів перетворення...
ну, це справді я не розумію навіть я!
однак я хотів сказати, що я порівняв мій файл, який 75cv з файл 90cv, і я помітив, що відображення не змінюється, і, чесно кажучи, я думав, що спробувати скопіювати з кроком 90cv.
і я бачив також, що криві осей деяких карт, зміна останнього значення, і я думав, що це було не з тим, щоб читати в екю 75, що останнє значення!
приклад: l вісь обертання карти в 90 доходить до 5200, а на 75 тієї ж осі, що і саму карту отримаєте до 4800 і те, де на 90 ce 5200 тут ce піку типу 12000( цифри навмання)
тільки я можу ліміт я ставлю екран, якщо ти не зрозумів