Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 39

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав project Visualizza Messaggio
    ок, файли я знайти Точку G, і 500, і обидві 75cv giuto?
    тому що ви говорите мені, дивлячись на ці два файли? я не damos, тому я в будь-якому випадку в нуль або я помиляюся?
    однак, як тільки я можу їх visiono два.
    Але damos для цього ecu існує?
    у будь-якому разі дякую за допомогу!
    якщо хтось тим часом мені вдається давати імена карта буду дуже вдячний!
    Azzz, ви не були великою підмогою?
    карту Тиску в рампі знав? майже всі фільтри,тиск турбо,збагачення при прискоренні,etc etc
    може бути, коли я почав, я б виявлені на льоту так..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di project
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    Ducati83 дякую тебе, я б велику допомогу.
    Errecinque ви в обговорення, однак, він багато говорить про 70cv і я не знаю, якщо чинники збігаються
    Cinqueturbo ви праві, вибачте мене, це була моя помилка, я не відразу зрозумів, побачивши їх з ECM ми прибули після pardon :P
    насправді я знайшов хвилю карти тепер постараюся зрозуміти, що ставитеся до них і їх scrivero тут, так давайте подивимося, якщо я можу потрапити на нього.
    однак я порівнянні навіть з карти 90cv, що практично така ж, як і в адреси, єдині відмінності, які я знайшов, що вони, поряд з грою в карти з деяким кроком, і навіть не всі, але я помітив, що зміна останнього біта якоїсь осі, що в 75 вдариш у високих значеннях, а не в 90 значення продовжує шкалою я дав враження, що в 70cv покласти, а комутатор у ВР менше на цій карті, то ставиться так, щоб ecu не беріть cosider чи правильно це?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    однак я порівнянні навіть з карти 90cv, що практично така ж, як і в адреси, єдині відмінності, які я знайшов, що вони, поряд з грою в карти з деяким кроком, і навіть не всі, але я помітив, що зміна останнього біта якоїсь осі, що в 75 вдариш у високих значеннях, а не в 90 значення продовжує шкалою я дав враження, що в 70cv покласти, а комутатор у ВР менше на цій карті, то ставиться так, щоб ecu не беріть cosider чи правильно це?
    Зробіть перерву.....я знаю, що ви "злегка" бентежить. якщо перечитайте, що ви написали, ви не розумієте, навіть ти !!!!

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    Добрий вечір, хлопці, тоді я вивчав карту, карти, зазначені cinqueturbo, ті, карту мені не були дуже допоможе, тому що я не маю damos, а потім я повинен spulciarle як мапу Y, потім я перейшов безпосередньо до цієї.
    я знайшов якусь адресу, якщо хтось може дати мені руку, лагідно і подивимося спасибі.
    -0805FC карту невідомо
    -085F3C невідомо
    -085FCC мені здається, карту lim rail
    -08608C карту rail
    -089766 невідомо
    -08ABFC Обмежувач диму
    -08E664 Lim. пара #3 (номенклатура ECM) я не розумію, що це карту
    -08E684 Lim. пара #3 (номенклатура ECM) я не розумію, що це карту
    -08F218 невідомо
    -08F4D8 невідомо
    -09040E lim. пара (номенклатура ECM)я не розумію, що це карту
    -09053E lim. пара (номенклатура ECM)я не розумію, що це карту
    -090672 lim. пара 2# (номенклатура ECM) не я, трапляється, навіть не це
    -090c36 невідомо
    -090d76 невідомо
    -091130 мені здається, ще один обмежувач rail
    -091b3a невідомо
    -092976 невідомо
    -092c24 невідомо
    -092d64 невідомо

величезне спасибі!!!

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    Ви errecinque l, я тільки що зробив, і я хотів писати!
    я знайшов криві, схожі на так що я можу дати мені ідею того, що риси, адреси, але не однакові, вірно?

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Ви errecinque l, я тільки що зробив, і я хотів писати!
    я знайшов криві, схожі на так що я можу дати мені ідею того, що риси, адреси, але не однакові, вірно?
    Адреси початку і кінця мапу будуть різними, але ви повинні дивитися на карти, які вас цікавлять в 2d і шукати все ж у файлі.

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    спасибі errecinque, слухай, я повинен прочитати кілька порад, щоб зіставити цей автомобіль не маючи damos сед marelli є хрест! я в плані, читаючи керівництво marelli, що ми тут, на форумі, перо до цих пір ми говорили лише 70, на winols, щоб працювати, я повинен знати, принаймні, факторів і зміщення на ecm виходи карти, як вони? після деякої прямої, місце файл тому, якщо ви хочете, щоб я подивіться спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    я жалкую, що не можу завантажити....але якщо вам потрібно щось питати, я бачу, з тобою допомогти, особливо для факторів перетворення...

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    спасибі errecinque, слухай, я повинен прочитати кілька порад, щоб зіставити цей автомобіль не маючи damos сед marelli є хрест! я в плані, читаючи керівництво marelli, що ми тут, на форумі, перо до цих пір ми говорили лише 70, на winols, щоб працювати, я повинен знати, принаймні, факторів і зміщення на ecm виходи карти, як вони? після деякої прямої, місце файл тому, якщо ви хочете, щоб я подивіться спасибі!
    Якщо ви вчитеся на обговорення marelli multijet, які є на форумі, там знайдете практично все. Коефіцієнти перетворення, безумовно, є, і вони такі ж, як у вашої.

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    198
    ну, це справді я не розумію навіть я!
    однак я хотів сказати, що я порівняв мій файл, який 75cv з файл 90cv, і я помітив, що відображення не змінюється, і, чесно кажучи, я думав, що спробувати скопіювати з кроком 90cv.
    і я бачив також, що криві осей деяких карт, зміна останнього значення, і я думав, що це було не з тим, щоб читати в екю 75, що останнє значення!
    приклад: l вісь обертання карти в 90 доходить до 5200, а на 75 тієї ж осі, що і саму карту отримаєте до 4800 і те, де на 90 ce 5200 тут ce піку типу 12000( цифри навмання)
    тільки я можу ліміт я ставлю екран, якщо ти не зрозумів

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •