Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 26

Обговорення: Тиск турбо і IQ

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    81
    Citazione Спочатку Написав MrcBtr93 Visualizza Messaggio
    Не знаю, як сказати вам спасибі, ви були дійсно фантастичні Манро і Sportraxxx!
    *Franco75: ви маєте на увазі, може бути, N75 duty cicle? спасибі, тобі теж..
    на жаль, я новачок як і ти....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    Перехід від відкритого циклу на замкнутий цикл управляється від ебу, і це, думаю, завжди присутня.
    Open loop потрібно управляти-то ефект overboost, карту, яка посилається на це управління, це карта, що на виході відсоток клапана і входом IQ і Спини. Що pressiione має ті ж входи, але, очевидно, походять від тиску об'єктив тримати
    Перше питання : на основі чого вирішує ecu враховувати карту мета, turbo і, коли той, vgt ?
    Другий : знаючи насамперед сім'ї edc16 групи "фіат" я ніколи не читав цієї closed і open loop. Існує навіть на цих ecu чи це прерогатива інших сімей, типу vag? Вибачте, але аргумент, що я не знаю і хотів би поглибити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    81
    підтверджую,також цікавить мене, поглибити..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    існують кривих гістерезису в залежності від оборотів, які вони вибирають режим управління. Є карта поріг IQ, якщо вони перевищують або опускаються значення кривої відбувається перемикання на режим open або closed loop.
    На практиці, якщо задане число оборотів впорскується IQ вище кривої використовується open loop(ефект overboost),
    коли обсяг падає нижче іншої кривої використовується режим closed loop, тобто ECU "жене" set point-карта turbo.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    існують кривих гістерезису в залежності від оборотів, які вони вибирають режим управління. Є карта поріг IQ, якщо вони перевищують або опускаються значення кривої відбувається перемикання на режим open або closed loop.
    На практиці, якщо задане число оборотів впорскується IQ вище кривої використовується open loop(ефект overboost),
    коли обсяг падає нижче іншої кривої використовується режим closed loop, тобто ECU "жене" set point-карта turbo.
    Франк, у вас є ці криві гістерезису, на які ви посилаєтесь чи це твоє умовивід??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    ні, це не мій висновок, пошти, файл-приклад, і ми бачимо їх знайти

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    21
    Так само як і я в моїй jtdm 16v, який має edc 16 c39 (євро-4 з вихором) overboost, я ніколи не читала в різні журнали

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    21
    Не може бути, замість карти поріг тиску, в яких, якщо значення відхиляється певного стільки то, місце на карті, присвячений тиску turbo by проходить карту vgt, щоб контролювати через якийсь механізм зворотного зв'язку, електронний, як зворотний зв'язок від MAP тим, що тримаєте в значення, найбільш близьке до заданого?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    можливо, я погано пояснив, вибачте.
    Є дві криві, близькі, в залежності від оборотів встановлений ще IQ, якщо він перевищує IQ першому повороті він переходить в режим openloop, якщо вона падає нижче IQ другої кривий переходить в closedloop.
    *made83, що ви маєте на увазі, щоб не бачити overboost в діагноз?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Повідомлення
    21
    вибачте, помилки-але я-то смартфон, якщо так можна назвати

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення