Перше питання : на основі чого вирішує ecu враховувати карту мета, turbo і, коли той, vgt ?
Другий : знаючи насамперед сім'ї edc16 групи "фіат" я ніколи не читав цієї closed і open loop. Існує навіть на цих ecu чи це прерогатива інших сімей, типу vag? Вибачте, але аргумент, що я не знаю і хотів би поглибити
підтверджую,також цікавить мене, поглибити..
існують кривих гістерезису в залежності від оборотів, які вони вибирають режим управління. Є карта поріг IQ, якщо вони перевищують або опускаються значення кривої відбувається перемикання на режим open або closed loop.
На практиці, якщо задане число оборотів впорскується IQ вище кривої використовується open loop(ефект overboost),
коли обсяг падає нижче іншої кривої використовується режим closed loop, тобто ECU "жене" set point-карта turbo.
ні, це не мій висновок, пошти, файл-приклад, і ми бачимо їх знайти
Так само як і я в моїй jtdm 16v, який має edc 16 c39 (євро-4 з вихором) overboost, я ніколи не читала в різні журнали
Не може бути, замість карти поріг тиску, в яких, якщо значення відхиляється певного стільки то, місце на карті, присвячений тиску turbo by проходить карту vgt, щоб контролювати через якийсь механізм зворотного зв'язку, електронний, як зворотний зв'язок від MAP тим, що тримаєте в значення, найбільш близьке до заданого?
можливо, я погано пояснив, вибачте.
Є дві криві, близькі, в залежності від оборотів встановлений ще IQ, якщо він перевищує IQ першому повороті він переходить в режим openloop, якщо вона падає нижче IQ другої кривий переходить в closedloop.
*made83, що ви маєте на увазі, щоб не бачити overboost в діагноз?
вибачте, помилки-але я-то смартфон, якщо так можна назвати![]()