Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 15 15 -
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, якщо ви шукаєте краще, там тільки список транспортних засобів, транспортних засобів, підтримуються і спосіб, як прочитати дані, потім намагається поставити якийсь знайомий, де можна знайти те, що вам потрібно, щоб почати, тому що це не дуже надійний у використанні інструмент 20-Е. на будь-якій сім'ї є блоки управління двигуном...........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    ви e2p-це eeprom....
    вибачте pasticciona rinfrescami пам'ять...яка було сумнівів, n°4?
    P. S:не ви нічого не дякувати мені, що ми на форумі спеціально, щоб допомогти....мені подобається, поки не можу...не турбуйтеся ні про що..
    я копіюю і вставити: "четвертий сумніви: в мережі в пошуках різних інтерфейсів і намагаючись оцінити, що було кращим, я помітив, що багато з цих (наприклад kess V2) segnavano список автомобілів все (але саме ті, які перераховані), що працюють на дизель....з якої причини? в цей момент я задаюся питанням, якщо є якась різниця між блоками керування дизель і бензин....я знаю, що хтось буде сміятися, але тільки не вдалося туди дістатися тільки.... "

ну, я думаю, що відчувати себе цінують свою роботу особа завжди приємно і трохи-за мене нічого не варті!
    Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    привіт pasticciona..***** і абсолютно справедливо сказав вам, пристрасть двигуни, якщо ви шукаєте краще, транспортних засобів, підтримуваних для цього інтерфейсу ви побачите, що він також підтримує різні транспортні засоби, бензин...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    102
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Привіт, якщо ви шукаєте краще, там тільки список транспортних засобів, транспортних засобів, підтримуються і спосіб, як прочитати дані, потім намагається поставити якийсь знайомий, де можна знайти те, що вам потрібно, щоб почати, тому що це не дуже надійний у використанні інструмент 20-Е. на будь-якій сім'ї є блоки управління двигуном...........
    Завдяки Пристрасті двигуни, насправді ricontrollando у вас є причина, і ви манро.....

Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    привіт pasticciona..***** і абсолютно справедливо сказав вам, пристрасть двигуни, якщо ви шукаєте краще, транспортних засобів, підтримуваних для цього інтерфейсу ви побачите, що він також підтримує різні транспортні засоби, бензин...
    Манро ви були неоціненну допомогу мої початкові сумніви.....

зрештою, я вирішив обрати для galletto v54 (бачив, що я буду роздавати, я роблю подарунок, що воно того варте).....

що ви думаєте про це?

P. s: але якщо у мене є матеріал, корисно (як вони можуть бути ручні для noifiti, або безліч файлів,...), де їм повинен (якщо я можу) після?

Якщо у вас є сім'я, яка тебе любить, якийсь хороший друг, їжа на столі, дах над головою,ви багатші, ніж ви думаєте!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    для файлів ori існує відповідний банк даних...
    для документів, також є спеціальний розділ, де ви можете "uploudare" все...
    у v54-хороший інструмент, просто переконайтеся, що ви не взяти клон клон....
    навколо є багато лайна...факти консультувати тут, на форумі найкраще місце, де взяти v54 добре...
    привіт
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •