Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 51

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    отже, хлопці, ми не робимо плутанини,перший приклад, як вже сказав, це було добре, перший елемент управління, а другий був майже ідеальним, але він був не ок,в останньому прикладі замість я побачив, що перша перевірка і' ок, а другий не ти поклав-орі, але і залишався невеликий мод на те прости орі другого елемента керування, а потім встановіть прапорець праворуч поряд з 8bit там де написано +/- на даний момент всі карти переміщуються в мета екрані, і контроль стає видно, і перший, і вибрати з 0D5346 в 0D535E саме на ці адреси, на даний момент повторний набір поле, обраному +/- і всі карти, ви rispostano вниз,як на початку, тепер і ви можете вибрати m в нижньому регістрі і управління " чудово скидається, насправді, якщо riselezioni поле +/- подивіться управління ідеально в нуль, по-перше,я сподіваюся, що дізнавшись, пояснити, у разі, якщо випробування та місця, або якщо у вас є додаткові питання, а також запитати,хороша робота.
    Однак, на мою думку, ви неправильно вказати адреси. Вибравши +/- карти провідних в центр, і якщо ми хочемо скидання другого елемента управління, як і перший, потрібно привести до нуля 0D5344 в 0D5360. Чи я помиляюся?

egr-off +-.jpg

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав cawadany Visualizza Messaggio
    Однак, на мою думку, ви неправильно вказати адреси. Вибравши +/- карти провідних в центр, і якщо ми хочемо скидання другого елемента управління, як і перший, потрібно привести до нуля 0D5344 в 0D5360. Чи я помиляюся?

egr-off +-.jpg

я підтверджую, що раніше написав мені адреси і вибрати з 0D5346 в 0D535E, так як ви вибрали ви, є деякі карти, де елементи управління трохи відрізняються і будуть завищені,вибір завжди в верхньому, коли-небудь з точки, більш низькою,хлопці, без зарозумілості, я ці перевірки, я їх з закритими очима, і думаю так, якщо хтось має по-різному і це право cg?he особі, як вважає за потрібне.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    я підтверджую, що раніше написав мені адреси і вибрати з 0D5346 в 0D535E, так як ви вибрали ви, є деякі карти, де елементи управління трохи відрізняються і будуть завищені,вибір завжди в верхньому, коли-небудь з точки, більш низькою,хлопці, без зарозумілості, я ці перевірки, я їх з закритими очима, і думаю так, якщо хтось має по-різному і це право cg?he особі, як вважає за потрібне.
    Ви праві, я заплутався.....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    спасибі msport, нарешті, мені це вдалося, то було не дуже важко, то відчуваю, що у мене є кабель vcds 10.6 не та, що ви знаєте процедуру, щоб побачити, якщо EGR і закрита. Дякую

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав ago27 Visualizza Messaggio
    спасибі msport, нарешті, мені це вдалося, то було не дуже важко, то відчуваю, що у мене є кабель vcds 10.6 не та, що ви знаєте процедуру, щоб побачити, якщо EGR і закрита. Дякую
    ми тут для цього,ні, вибачте, це я не можу допомогти вам,відкрити пост в розділі " підходить, звичайно, хтось практичне за допомогою цього кабелю ви її знайшли.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    але тільки, щоб знати, в першу чергу перевірте, як ви зміните ????? Ні, тому що я змінив в руки, cio? я вибрав два адреси, а потім менше і менше, поки не впала -100,0 чи є спосіб простіше, для цього в якості другого елементу управління, то при натисканні m.....дякую

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    але тільки, щоб знати, в першу чергу перевірте, як ви зміните ????? Ні, тому що я змінив в руки, cio? я вибрав два адреси, а потім менше і менше, поки не впала -100,0 чи є спосіб простіше, для цього в якості другого елементу управління, то при натисканні m.....дякую
    звичайно, ви повинні зробити те ж саме, тобто вибрати початок і кінець 2 верхні кути, а потім виберіть m мізер, звичайно, карта повинна бути нижче в залежності, якщо у вас +/- обраний або ні, і це зроблено.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Я помиляюся, чи перша перевірка не ? повністю в нуль?

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав cawadany Visualizza Messaggio
    Є два panettoni, щоб довести до нуля. Перший ? ок. Другий не торкнувся, а ? адреси 0D5340 - 0D536A
    хлопці, будь ласка, ми не говоримо про panettoni наближається різдво, і я роблю його хочуть гарний торт
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Але другий торт не йде в нуль, так?
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    Востаннє редагувалось cawadany; 26-10-2012 в 09:58

Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді