Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 23
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    30
    Мені добре, що обороти навіть на linux пк, бачив, що я збираюся поставити пк в машину

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    як вам порадив giarras так теж думаю,ви повинні отримати кабель vag-com, що перебуваєте за низькою ціною, підключіть його безпосередньо до комп'ютера, і ви побачите, скільки речей може зробити вас, не старий він стати такий же божевільний,звичайно, bluetooh ? зручно? я особисто pi? упевнений, з кабелем

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    якщо ви пробували на машині вашого друга, і працює, звичайно, не проблема elm, для мене obd2 протокол нового покоління не conpatibile з вашою!спробуйте на гольф-ж модель і рік!або спробуйте зробити діагностику з іншого інструмент, може бути, ви scervellando але проблема і на лінії зв'язку вашої машини!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    30
    Я спробував з допомогою інструменту діагностики мого механік довіри і проблеми спілкування немає. C'? деякі програми для пк, які стикаються й? або менш ті ж функції, що й крутного моменту, в режимі реального часу?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    ви можете спробувати:
    scanMaster
    digimoto
    і т.д.. є не менше десятка програм, які йдуть добре, x elm.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    30
    Але elm не працює на моїй машині, в іншому випадку він працював ще з torque чи ні? Тому мені потрібні програми, які використовують у interfacca vag com правильно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    якщо ви використовуєте vag, звичайно ? вище х ваш автомобіль ви можете робити все, навіть міняти конфігурацій..але ельм як giestione двигун (тільки що), то ж працює.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    30
    Я повинен спробувати, то elm usb і interfacciarla до пк і подивитися, якщо це працює. Завжди elm usb функції, в іншому випадку я думаю, що він буде працювати також, що bluetooth!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    30
    Шукаєте в мережі я знайшов цю напис:

Працює на всіх OBD2 транспортних засобів (1996 року в США) і EOBD транспортних засобів (бензинових автомобілів з 2001 року і дизельних автомобілів з 2003/2004 в Європі)
    Для вашого автомобіля, щоб бути OBD II сумісних він повинен мати 16-pin DLC (Data Link connector) під приладовою панеллю і викидів транспортних засобів інформаційної Етикетці управління повинно бути зазначено, що транспортний засіб OBD II сумісний.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    54
    з vag-com, ви можете legere всі помилки і programare різні функції машини VAG, elm327 це пристрій, з якою ви можете sollo legere помилки, і ви не можете programare.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •