і тільки те рішення ..але проблема виникає, якщо ви картку або ви робите мод ..ви втратите mukkio часу!!
і тільки те рішення ..але проблема виникає, якщо ви картку або ви робите мод ..ви втратите mukkio часу!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Ок, чекаю, що мені прийде цей діма і легкий у bdm.так що я повинен бути обережним, щоб, відкривши його? І як, наприклад, croma, або фізично змінює?
Ви повинні бути обережні, xch є силіконовий герметик все навколо, і ви могли б змусити на ECU, розбивши якийсь компонент....в ECU не, все-таки треба...
та дельта, що і кольоровості схожі на 99%, я раджу вам, щоб зігріти її, трохи все навколо з феном від карроцьере
є два типи мастики, сірий, що відкривається добре, і чорний, який є трохи ще сволота, будьте уважні і не поспішайте, і після відкриття з подальшим підключенням і включенням авто-так ви впевнені, що ви не зробили шкоди, то ви зробите зчитування bdm.
уго ---- президент A.E.P.
Спасибі ugoboss ви завжди в сьогоденні,все ще чекають dima від мигдалеподібні очі,як тільки він прибуде, я читаю мій файл і місце у розділі " анекдоти...", щоб, як вона йде до машини, я впевнений!
мені трапилася та ж річ.. як на джульєтти, що на ina delta 1.6 mjet 120cv тільки, що я не збираюся зняти і відкрити ecu...
я добув файли ori ті ж коди hw і sw, я їх змінені та записані в ecu через послідовний порт без проблем..
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
І в цьому випадку, як працює з контрольною сумою? Він виправляє автоматично? Ще я не маю чіткого уявлення про це
Поправляє засіб запису для багатьох моделей або навіть програму add, наприклад, Titanium робить