-
ні, я купив вже з цієї прошивкою
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
microsd, тобі потрібен новий max 8 і вам потрібні нові дані sd легко, що ваші пошкоджені і для інших запитаєте, інформація, хто надав вам інструмент.......
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
якщо ти мене слухаєш вирішите, чіп не блокує, він блокує мікро sd, прийняти новий макс 8 гб і відформатовано в fat32, а потім подивимося, як тебе знайти cfg, ini на свій інструмент
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
дотримуйтесь ангел, що у тебе все буде добре
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
ти дістав файли покласти в мікро sd карти новий? якщо у вас нові файли скопіювати 4 папки в мікро та повторному підключенні все, якщо у вас протоколи сірого, зробіть reset, і повинен йти
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
плутанина ne ви робите так, перший мікро-пам'яті sd повинна бути новою пачки, 2 дані з micro sd-карти повинні бути нові, 3 файлу .cfg і файл, який ви включити протоколи, якщо ви знайшли sw з файлами, які працюють в update, в тому числі cfg сша, що, і це нормально, якщо перепрограмуйте ftdi ви визнати, як і інший пристрій, 2 простих речей, які ви повинні були зробити, і якщо все-таки експериментувати?
-
Я знаю, що кидати.
Я ті автомобілі, сірий і не вдалося відновити.
Тільки на KTAG, я давав L00000 як і тобі і версія fw 0, і це був SD корумпованої
-
Якщо ви хочете зробити інші тести, я файл K10033818.cfg у мене
-
привіт всім
з допомогою користувач на форумі, я оновив з файлом K10033818.bin, що він повинен бути 4.036. проблема в тому, що інформація про ksuite бачить ще як 3.099 так що я думаю, я змінив тільки послідовний порт на практиці..
чи можете ви допомогти мені зробити оновлення fw 4.036?
мені потрібні файли для оновлення, хоча..
дякую всім за допомогу
-
Я написав тобі, що потрібно робити.
Ви написали, насправді fw 4.036. Ім'я файлу є правильним.
Але до тих пір, поки не закрити процедуру з update протоколи висіти таким чином.
Потрібно завантажити і запустити Ksuite 2,08 НІМЕЦЬКИЙ, відредаговані
З цим оновленням протоколів та активних cRp3 на цп
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму