Прости Мене Моторспорт
- Тире фіксований ви маєте на увазі індикатори діагностики під тахометр?
Прости Мене Моторспорт
- Тире фіксований ви маєте на увазі індикатори діагностики під тахометр?
Я пробував з півня, але він каже мені, що файл, який я намагаюся читати, не правильні розміри
ДЖАННІ
RISOLTOOOOOOOOOOOOOOOOOO
хлопці, велике спасибі всім за підтримку, що ви мені дали, ви були дуже добрі,спасибі.
проблема була пов'язана з тим, що в підсумку вийшло картина не розумів, якщо залишався включеним або помер, залишилося горить індикатор ключа горить, і індикатор, що вказує, що натиснути на педаль гальма.
інші індикатори під тахометр згасло і через кілька секунд погашені, залишилося тільки індикатор ручного гальма горить.
вчора ввечері я знову спокійно в машину, і в абсолютній тиші я почув rele', що зробив після приблизно 30 секунд після включення бази .
справа в тому, що немає помер нічого і, отже, senbrava все ок.
тому, друзі, що ви зайшли на sid305 renault scenic 110 сильний дизель 2011 якщо ви хочете прочитати і написати після того, як включено запалювання і натиснута протягом 8 секунд кнопку "пуск", при читанні або запису слухайте на sx приладової панелі і ви почуєте один твк після приблизно 36 секунд .
просто натисніть відразу кнопку один раз, і читання або запис триває без проблем ,просто натисніть кнопку кожен раз, коли ви чуєте це...
Також він раз, і це було добре....fiuuuuuuuuu![]()
ДЖАННІ
Радий, що ви перевищили красива манга... насправді, як я сказав, я собі відразу для включення в dasch,все добре, що добре кінчається!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
мені здається я десь читав, що для тимчасового вимикання рамки, після tot секунд ,ви повинні бути всередині машини, двері водія закрита, а педаль гальма роздавлений, я ніколи не мав можливості спробувати, але якщо хтось хоче, то може писати тут.
уго ---- президент A.E.P.
я зробив megane 3 1.5 dci sid 305 передач в перед і кожні 2 хвилини гальма і утримуйте, а кнопку "пуск" натиснутою протягом 5 секунд
Я зробив один тест на читання і запис.
Автомобіль SCENIC III X-MODE 2011 1.5 dci 110cv акп.
Для читання:
Насамперед, підключіть хороший заряд батареї.
відкрийте двері водія, увімкніть запалювання (не натискаючи кнопку "пуск", якщо ні, це приводить у рух) залишити в обмін на P, і не доторкніться педалі.
Щоб вимкнути запалювання, вийняти карту і знову увімкніть його, вставити знову карту,не не натискайте педаль або кнопку
читання цієї точки arriver? в кінці (близько 12 хвилин) без перерви.
Для запису :
Перед початком роботи поставити на D, то зняти картку.
Вимкнути запалювання і не чіпати більше? немає педалі.
Якщо під час процедури загоряється червона рамка на приладовій панелі, який говорить, щоб перемістити курс ignoratelo.
Почніть процедуру писати, що просити? щоб включити запалювання, вставте картку.
Почніть запис.
При запису зверніть особливу увагу на rel? що розкиду? на sx приладовій панелі приблизно на 35 секунд.
коли це відчуває, натисніть, будь ласка, на 1 звернувся кнопку "Пуск" для продовження запису.
Ви повинні повторити операцію кожен раз, коли ви чуєте зйомки rel? до кінця читання.
Добрий день усім і дякую x підтримка
Дуже цікаво......
Пробачте моє запитання, коли нерозумно. Як я читав у цій посаді кроки були того, щоб записати файл орі в ебу. Для якої потреби? які проблеми виникали автомобіль?
Можливо, я пропускаю щось!!!! (ТДВ)??? я, освітлених люб'язно?
Спасибі всім
Ніяких проблем з автомобілем
Факт ? що замовник хотів повторити оригінальні машини....
ДЖАННІ