Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 15 15 -

Обговорення: 2.0 tdi bkd частина погано

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Німеччина
    Повідомлення
    105
    Citazione Спочатку Написав djang01 Visualizza Messaggio
    Оскільки проблема ? з'явилася після того, як я зробив розгортання, і в цей момент з клапанами dinnon повернення, не ? pi? проблема дизель, спробую перевірити фази, так як ці двигуни чутливі навіть на кілька градусів, де менше розрив, можливо, з-за стіни якийсь тисячної різниці. Я повинен добути кабель vag як інструмент діагностики, який я в майстерні не дозволяє мені зробити перевірку

ремінь не ? проблема..але, якщо у вас є вільні три bulloncini 8 на шківі розподільного валу? якщо ви, то і злегка не в фазі, а частина погано.. зробіть діагностику поглибленого і якщо ви, як помилка "датчик холла" тоді ? трохи не в стадії розгортання...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Німеччина
    Повідомлення
    105
    привіт djang ви розібралися, то з машиною? я хотів би знати, як

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Так, я вирішив, на виході була невелика витік дизельного палива, що на ніч я розвантаження фільтр, для безпеки я додав зворотний клапан, і я перевірив фази з vag(була в фазі 2 градусів) тепер дуже добре. Якщо вам потрібно, коли у мене є час, перемикатися? як перевірити фази від vag, які слід перевіряти кожні 70-80k км, щоб ефект розтягування ременя

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    позбутися автомобіля не означає вирішити проблему, в будь-якому випадку перевіряємо, якщо при несправності курить, злегка білуваті позаду, то це означає, що, швидше за все, у вас trafilazioni води де-небудь, скільки км машина? всі технічне обслуговування завжди були суворо дотримані? ви зробили ще раз перевірте фази двигуна для безпеки? ці двигуна, будучи насос форсунки, але з 116 клапанів замість 8 мають коефіцієнт стиснення відрізняється більше? характеристики, але також і pi? ніжні, Bkd ? знаменитий голови crepate.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    74
    Коефіцієнт стиснення ? той же, головка блоку циліндрів ? sana, мені не потрібен великий потік води, і, як я вже? сказав проблема ? вирішена, була витік дизельного палива, і був злегка не в фазі, на 2 градуси приблизно.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •