Я думаю, марно ставити елементарні поняття...все цюй? немає проблем!!
Я думаю, марно ставити елементарні поняття...все цюй? немає проблем!!
манро, я думаю, як і ви... cr і pd, я волію працювати на аванси-й? що істотно збільшити їх prex turbo x приклад! але як і в будь-якій роботі у кожного свій метод
Також, по мені, краще не чіпайте їх, якщо розрахувати погано, температура вихлопних газів піднімаються занадто багато, і ви ricshia.
Давайте згадаємо, що х фірм? виробників ви хочете x nn фарсі занадто багато конкуренції і x і повернутися в деякі нормативні автомобілі виходять забезпечення управління грубої і nn оптимальні, або, вірніше, з параметрами нижче фактичної соціальних можливостей і розширень? також x, як кажуть інші користувачі. В моєму випадку я роблю додатки big turbo і тільки значна зміна деяких картах я можу мати час відгуку схожі all' оригінальне результаті чого x як turbolag затримки мало або нульові.
я задаю вам питання, на транспортний засіб, де ви ? вирішили, що вони хочуть сильний приріст продуктивності ви віддаєте перевагу працювати на тиск турбо або на аванси і тиск?
я дізнався, що кожен автомобіль ? історія ,
в паритет? версії я випадково різноманітності? ,
для зносу або неякісні запчастини/дешеві замінені протягом довгого часу
приносить вам чинити таким чином, відображення в
орі або мод, який як автомобіль, якщо потрібно передбачити ін'єкцій
ви припускаєте,![]()
бачив, що є думки controstanti на зміну авансів, прошу всіх сказати своє мислення у відношенні з зазначенням підстав, можливо, використовуючи приклади технічних або практичних прикладах!!!
Так давайте подивимося, якщо вона буде**** ці чутки, популярні.
У світі божевільних нормальний-це з розуму
Я кажу мій погляд, supermegaprincipiante, я їх добре, у двигуні що ? трохи випнутими і chilometrato, давайте їх замість оригінальних новий двигун
дякую, завжди корисно
спасибі манро, я прочитав її всю, і я повинен сказати, що ? відмінне посібник.
Ви говорили-й? раз запалювання, але я не розумію, якщо ви хочете кожен цикл поршня або запуску двигуна?
Те, що я дізнався, читаючи різні info і бачимо багато карт ? що заздалегідь (особливо в mjet 150cv) постійно збільшується з високим навантаженням, а в старих jtd 115 дається з поступовим збільшенням обертів.
Я хотів би знати, якщо ? правильно, і тому,
зробіть журнал iq і заздалегідь з карти " ori і виявляє значення, після цього ми бачимо, як змінити тільки збільшується, порт, дизель... якщо не змінити ставлення не esporr? тільки нічого я не професор, але лише любитель, як і ви..