правда launch на справжньому автомобілі крім стабілізації обертів робить завантаження турбіни навіть при стоянці...
ви знаєте, як ви отримаєте вище, вірно?
правда launch на справжньому автомобілі крім стабілізації обертів робить завантаження турбіни навіть при стоянці...
ви знаєте, як ви отримаєте вище, вірно?
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
як згадувалося раніше, є біт від дотику для того, щоб підняти тиск турбо, що макс постає 0.2 бар не більше , я активував запуск на моєму c2 vts після декількох місяців побачили, що все, що ви spacciavano в стані активувати його, а потім зникали, не дати відповіді, для мене це було задоволення, активувати його на інший автомобіль, як 500 abarth 147 1.6 twin spark і різних edc16 і 15
у me7 або med9 в основному є два типи launch.
перший називається soft launch control, і те, що більшість людей робить на me7 активізуючи або, краще, змінюючи біти nmax і vnmax крім bit turbo, що ви говорите, але це не правда, і належать авторські права launch ecu запобігає двигун від стаціонарних подолати певний поріг обертів, що вписується в біт nmax і через біт vnmax відключається, як тільки автомобіль починає рухатися, а ебу визначає швидкість з датчиків. за допомогою цієї системи не є постріли і на місці, і як ви підтвердили, ви також піднімаючи біт турбо-press turbo і на місці і лише в 0,2 бар з турбіни орі при установці турбіни більш грубою, ніж орі я гарантую, що не бачиш більше навіть не 0,1 boost.
другий спосіб, що називається hard launch control, що я думаю, те, що хоче наш друг-це правда, launch control з бочки в каналізацію rpm фіксовані, скільки ви хочете і boost висока, навіть до повної зупинки автомобіля і турбіна на велику дичину.
для цього типу launch, потрібно змінити програму, процедури в ecu дії, які я вже говорив кілька постів тому.
що ви можете робити дуже багато гарних речей, з ecu...ну що ви хочете, що вам сказати...браво.
це означає, що я повинен дізнатися нові речі від вас.
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Стіни те, що ви говорите, щоб мати Такий ефект. Бочки в каналізацію і відключення електрики є адреси натисніть перо, тому, якщо у вас є Кет, бо згорить відразу
Потім в останньому відео включено l Анти лад, але launch включення в класичному стилі, то є кілька адрес, натисніть для різання струм antilag та ін
проблема вирішена постріл 7200 оборотів і lanch йде казка![]()
ви запитаєте, а потім вирішити, і не міститься нічого, щоб зрозуміти рішення...добре!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Привіт anniver, ви можете поділитися з нами рішення, яке ви прийняли, щоб ваша проблема?
мене цікавить особливо
дякую