Привіт magi1984, то ми 2: я теж дивився цю карту вздовж і впоперек, але не можу отримати****...
Ви терр? до теперішнього часу будь-яких подій! Якщо вирішите, дайте мені знати...![]()
із задоволенням!дякую
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
PS: Якщо ви хочете спробувати або перевірити свій рахунок відносно проблеми вкладень, як погодитися, я відправила тобі свої дані в лічку...![]()
я msport з обліковим записом барт, щоб перевірити управління вкладеннями,як бачиш, все працює нормально, так що я раджу дотримуватися керівництву, що я написав в інший день, щоб вставити вкладення гарне продовження.
в моєму випадку файл в пз ? одно ідентичні, це: http://www.professionalchiptuning.ne...hp?480-Transit
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Я хотів би видалити його, саме тому, що? відправити в recovery ебу...
Я хотів би публічно подякувати msport за його неоціненну допомогу: тепер все працює відмінно.
Я користуюся цією можливістю, тому, щоб завантажити карту образити.
Для повноти інформації, пам'ятайте, що ? Ford Transit 2.200 cc 2009 року, з ебу Visteon:
HW: 6C11-12B684-CC
SW: 8C11-12A650-DH
Востаннє редагувалось барт; в 04-10-2012 13:23
я не можу завантажити..кілька повідомлень, які я..я хотів би працювати, я, щоб зрозуміти, як працює...як можна швидше побачу
Завдяки audi sp турботу! Розумію тебе добре: на жаль, я теж у вашій ситуації і не можу все ще бачити вкладення...
У Будь-Якому Випадку: Спасибі!![]()