-
gabrilupo я лише пояснив, чому? я зробив ті зміни, ми тут, щоб навчитися не з'? потрібно зробити спір...мапу я довів, але у мене проблема, що не робить обороти високі...вище 4000, так сказати
-
gabrilupo не потрібно відповідати cos? я лише пояснив, чому? ці зміни...я довів, але у мене завжди проблема, що на дільниці не йде, як треба...вище 4000, здається, орі
-
я намагаюся допомогти вам,у 72E18 ви dimenticaro в svbl,
-
Опв, я втік
я змінив, тепер зовнішній вигляд знаків
зараз, завдяки франк сьогодні ввечері оновлю
-
Оновлення...машина йде краще, але зазвичай проблема...на 3800 оборотів не котить-й?...
-
5b5fc, здається, карту запобіжного turbo залежно від атмосферного тиску.
Ви можете зробити журнал turbo на високих обертах?
-
що тоді ? нормально, що не котить він машини мало тиску turbo і turbo не змінює так! У 1 пробі, що ви зробили свій SVBL ? значення 2150 і біти в карті два! вчиться добре
-
обмежувач встановлений в 2200 піднімає цей обмежувач! установка SVBL 2400 від pi? тиск турбо і pi? дизель, звичайно, розраховує співвідношення AFR...ви побачите, що тоді ви побачите результати!
-
у SVBL двох біт увагу! сподіваюся тільки на тебе, що на winols для зіставлення, а не ecm
-
хлопці, на даний момент, завдяки допомозі =)) і кілька стаціонарних, чому? турбіну я пішов з групи...так що користуюся цією можливістю, щоб покласти двигун і турбіни в 150 к. с....тепер я повинен copiarmi час упорскування на моїй карті, і працювати над цим....те ж саме і для інших параметрів..***** unque використання ecm titanium, оскільки
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму