Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 24

Обговорення: Med17.3.1 бд або tricore

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Збережений файл через завантаження tricore, перш ніж робити тести... хто зробив вас ебу, якщо кажете, що працює все через obd був оригінал kess, або півник, що у вас вже є? у своїй базі даних, файл,...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    41
    silven, я не відчуваю, як і раніше, впевнений, для роботи в tricore nn я ніколи не робив.__________________ дякуємо за вашу допомогу...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Так, але якщо щось піде не так, і ви не маєте файлу прочитати в boot не відновити-й?... не ? важко зробити читання в завантажувальної частини більше? звучить неймовірно ? відкрити блок з цієї мастики кристали...які ставлять,потім потрібно тільки паяти дроти роблять маси в полі, опір 1000 ом,для? якщо ви не впевнені, уникає, як відкрити, що писати через obd без збереження boot...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    94
    Так, але так роблять перейдіть втратити налаштування, за допомогою якого автомобіль працює в борг. Не рахуючи того, що ви перебуваєте нічого немає в руках у разі блокування ecu.
    Я не кажу, що це просто, але резервне копіювання допомагає відновленню.
    По-моєму, не ? кращий спосіб, pi? безпечно і професійно працювати.
    Потім ця ? моя думка, роби, як вважатиме за потрібне.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    94
    Citazione Спочатку Написав silven Visualizza Messaggio
    Так, але якщо щось піде не так, і ви не маєте файлу прочитати в boot не відновити-й?... не ? важко зробити читання в завантажувальної частини більше? звучить неймовірно ? відкрити блок з цієї мастики кристали...які ставлять,потім потрібно тільки паяти дроти роблять маси в полі, опір 1000 ом,для? якщо ви не впевнені, уникає, як відкрити, що писати через obd без збереження boot...
    Той же рада протягом декількох хвилин.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Всім привіт
    Відкриваю цей пост, так як у мене виникли ті ж проблеми, через obd на цій ECU (Giulietta 1750).. Функція читання з кесс не присутня, півень не розпізнає ЕБУ, і я уникав використання mpps, безумовно, застаріла.
    В boot можна через v54 або необхідний інструмент?
    Дякую
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Вибачте за помилки.. я маю на Увазі jtag

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Ці мають всі tprot від серійних, якщо ви не виключите tprot не робиш нічого, тобі обов'язково треба прочитати ecu робить резервне копіювання в tricore тобто ви можете працювати від послідовного

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    Ці мають всі tprot від серійних, якщо ви не виключите tprot не робиш нічого, тобі обов'язково треба прочитати ecu робить резервне копіювання в tricore тобто ви можете працювати від послідовного
    І тобі здавалося.. ладно na відкритої застосовую патч для tprot і пишу прямо.
    Завдяки Козімо.. Ти завжди n°1!
    Невеликий OT) відповідь кожен раз в СМС і до **** негарно cornutaccio! (В кінці OT)

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Невелика примітка..
    ЕКЮ не має tprot будучи альфа-груп..
    Наскільки я міг знайти, як інформація тільки vag і т. п. є tprot, що також блокує запис.
    Це блокування тільки на читання, що повинно бути зроблено або в boot або у віртуальній, і за це кесс тому, тільки писати.
    Немає ніякого способу, щоб розблокувати читання навіть після bdm (от халепа).

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •