Збережений файл через завантаження tricore, перш ніж робити тести... хто зробив вас ебу, якщо кажете, що працює все через obd був оригінал kess, або півник, що у вас вже є? у своїй базі даних, файл,...
Збережений файл через завантаження tricore, перш ніж робити тести... хто зробив вас ебу, якщо кажете, що працює все через obd був оригінал kess, або півник, що у вас вже є? у своїй базі даних, файл,...
silven, я не відчуваю, як і раніше, впевнений, для роботи в tricore nn я ніколи не робив.__________________ дякуємо за вашу допомогу...
Так, але якщо щось піде не так, і ви не маєте файлу прочитати в boot не відновити-й?... не ? важко зробити читання в завантажувальної частини більше? звучить неймовірно ? відкрити блок з цієї мастики кристали...які ставлять,потім потрібно тільки паяти дроти роблять маси в полі, опір 1000 ом,для? якщо ви не впевнені, уникає, як відкрити, що писати через obd без збереження boot...
Так, але так роблять перейдіть втратити налаштування, за допомогою якого автомобіль працює в борг. Не рахуючи того, що ви перебуваєте нічого немає в руках у разі блокування ecu.
Я не кажу, що це просто, але резервне копіювання допомагає відновленню.
По-моєму, не ? кращий спосіб, pi? безпечно і професійно працювати.
Потім ця ? моя думка, роби, як вважатиме за потрібне.
Всім привіт
Відкриваю цей пост, так як у мене виникли ті ж проблеми, через obd на цій ECU (Giulietta 1750).. Функція читання з кесс не присутня, півень не розпізнає ЕБУ, і я уникав використання mpps, безумовно, застаріла.
В boot можна через v54 або необхідний інструмент?
Дякую
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
Вибачте за помилки.. я маю на Увазі jtag
Ці мають всі tprot від серійних, якщо ви не виключите tprot не робиш нічого, тобі обов'язково треба прочитати ecu робить резервне копіювання в tricore тобто ви можете працювати від послідовного
Невелика примітка..
ЕКЮ не має tprot будучи альфа-груп..
Наскільки я міг знайти, як інформація тільки vag і т. п. є tprot, що також блокує запис.
Це блокування тільки на читання, що повинно бути зроблено або в boot або у віртуальній, і за це кесс тому, тільки писати.
Немає ніякого способу, щоб розблокувати читання навіть після bdm (от халепа).