я змінив більш механічних думав, проблема була у їх connettorema ? impssibile, що 5 гаражів і станцій технічного обслуговування різні вони всі погані роз'єми
я змінив більш механічних думав, проблема була у їх connettorema ? impssibile, що 5 гаражів і станцій технічного обслуговування різні вони всі погані роз'єми
автомагнітола ? статус змінився. не ? оригінал
Слухайте, я запитав вас, якщо ваша автомагнітола ? був змінений з причини, цінним ? сталося у мене та ж проблема, що я не говорю в vanvera, ви можете зняти радіоприймач і перевірте посилання бачив, не ? оригінал,в принципі ? питання трохи інакше, інші мої колеги, звичайно, вони втратили більше часу, щоб зробити інші елементи керування, за останній привіт
спасибі всім x співробітництво
немає ебу не ? scodificata!!
lupeen90, насамперед, 5 пост, щоб дати відповідь, мені здається, ви не думаєте? потім розетку перевірити і на машині! у засобах колег....Завжди, якщо це проблема, вона існує, чому? 2 майстерні ви перейшли в 5, і я не думаю, що на 5 не можуть знайти проблему.
clabsport добрий вечір! тоді, як сказав мій друг, він вистрілив ще 3 майстерень, але нічого! тоді тут були тільки майстерні і не майстерні-elettrauti! як я можу перевірити зчеплення на машині?
у мене audi a4 2001 року і практично збігатися з вашої passat. те, що ви змінили ваше радіо не має ніякого відношення, спробуйте перевірити всі дроти, починаючи від бд і seguili, щоб побачити, що не від'єднаний хтось,загорнутий трапляється, якщо вони поклали руки на електрообладнання і не знали, що робили. я вам раджу знайти схему так спробуйте continuit? кабелі, що додається. якщо все ок, то у вас великі проблеми на блоці.
Здрастуйте, ви повинні бачити, якщо роз'єм obd автомобіля і харчування. В деяких випадках буває, що роз'єм obd не подається, отже, необхідно годувати діагностики.
В діагнозі, який ви намагалися підключити, не горить, немає світла?