Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 17 з 17

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Alessio93
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    тоді, хлопці, дефект дуже демонтованих свічок, не існує ніяких залишків ні води, ні масла вид стиснення ок змінилася зонд lampda з каталізатором ,двигун ? fire 1.2 multipoint зараз шукаю блок управління від підривника останнє, що ? залишилася ? це ,scodifico ? ви підкажіть, а на ситуацію, дякую всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    б'юся об заклад, що свічка має колір, відмінний від інших

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    ебу???ммм, що дефект може бути!!!білий дим!!мммммм, якщо не горить, добре бензин куріння ? чорний(білий дим=масло або вода у вигляді пари)alessio мені дасть пояснення, як ecu може зробити так, щоб білий дим?

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    87
    Але діагноз, який ми знаходимо помилки???? я ? сталося, що ситуація дуже схожа на вашу, і була вода в баку, я зрозумів, чому? трубопровід на вході в дизель був з прорізами, і коли йшов дощ, це було завантажено води

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    Тоді, хлопці, це було просто, як я думав, я зробив тест з осцилограф на форсунки n2, і я vistoche хвилі, зазначеної на екрані, був ziglinata порівняно з іншими я в другій половині дня я пішов на крадіжки зі зломом, я взяв ебу робить scodificata і машина тому, що дивно. білий дим, який, здавалося, масла горів, було викликано з двох зондів, що завтра буде дуже сильно@? бачити, що'? і я сподіваюся завершити його, а я намагаюся краще і не буду знати, дякую всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    Citazione Спочатку Написав Alessio93 Visualizza Messaggio
    Тоді, хлопці, це було просто, як я думав, я зробив тест з осцилограф на форсунки n2, і я vistoche хвилі, зазначеної на екрані, був ziglinata порівняно з іншими я в другій половині дня я пішов на крадіжки зі зломом, я взяв ебу робить scodificata і машина тому, що дивно. білий дим, який, здавалося, масла горів, було викликано з двох зондів, що завтра буде дуже сильно@? бачити, що'? і я сподіваюся завершити його, а я намагаюся краще і не буду знати, дякую всім
    ной був масло і що це було?що робить' зонд, щоб зробити білий дим?могли б ви пояснити я не розумію, що може " вирівняти по центру.

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    squinzano
    Повідомлення
    257
    тоді джо я поясню перша машина з cantralina старий робив білий дим, що я думала, що це було масло ,змінюється ебу машина йде добре, але робив чорний дим ,змінюючи датчика ? відновлена ..... тепер я не можу сказати точно, бо робив дим білий, а після чорний дим залишається навіть для мене загадкою, навіть, чому? після різних перевірок на голівці блоку і на свічки в машині, здавалося, що не палив масло ,тепер клієнт йде з машиною, ми побачимо в найближчі дні, що говорить мені, я сподіваюся, що вирішена !!!

ps.спасибі всім за наявності

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •