Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 18 з 18

Перегляду "Гібрид"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав SanJoe Visualizza Messaggio
    Крім того, що'? принцип для того, щоб виключити можливість рециркуляції ВІДПРАЦЬОВАНИХ газів без використання програм, gi? готові? Я добрався, щоб переглянути файл 1.4 Volkswagen, але не було жодної карти, що відноситься до EGR....
    тоді на практиці ви повинні придбати програміст тип mpps, що коштує менше за всіх, і для особистого використання, і ваш автомобіль йде більш, ніж добре,то читайте файл блоку управління,відкрити в 2d з драйвера з ecm titanium та осіб, кривий, що виключає egr змінити вручну, щоб переконатися, що значення обійдіть egr, отже, не проста справа.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Болга
    Portugal
    Et
    36
    Повідомлення
    5
    Whats the SW an HW of the car? and the construcion рік?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    24
    Citazione Спочатку Написав н. Visualizza Messaggio
    Whats the SW an HW of the car? and the construcion рік?
    Апаратного та програмного забезпечення, як правило, відносяться до блоку управління двигуном, і ви можете? читати їх з програма діагностики або читаючи відображення.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    24
    Карти, щоб виключити EGR, як правило, поза драйвера, cio? не в списку, що пропонує вам ECM Titanium, якщо одне око на форум, ви обов'язково знайдете те, що шукаєте тоді, коли зрозумів, як ви, стає все більше? просто.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    61
    Я розумію, як я можу визнати, кривий поза драйвера? Є caratterictiche точні? У цьому місці зазвичай знаходиться?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав SanJoe Visualizza Messaggio
    Я розумію, як я можу визнати, кривий поза драйвера? Є caratterictiche точні? У цьому місці зазвичай знаходиться?
    знову ж таки, не в і, щоб допомогти вам, але якщо у вас не знання, це все марно,наприклад, "досвідчений користувач", я б сказав, ідіть в 2d і знайдіть картку фази уприскування і, перш ніж вона потрапляє в контроль, але ти не маєш навіть найменшого уявлення, що, як фаза уприскування, а потім...........
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    24
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    знову ж таки, не в і, щоб допомогти вам, але якщо у вас не знання, це все марно,наприклад, "досвідчений користувач", я б сказав, ідіть в 2d і знайдіть картку фази уприскування і, перш ніж вона потрапляє в контроль, але ти не маєш навіть найменшого уявлення, що, як фаза уприскування, а потім...........
    А msport, однак, в будь-якому випадку, кожен блок управління має свій власний спосіб виключення, то, як правило, виключається тільки управління, тому, якщо ви хочете самостійно видалити привід є й інші карти, щоб змінити і мови змінюється..
    PS на цих ECU? я, здається, не зазначено, MPPS, чому? спроби закріпити в письмовій формі...я Думаю, що краще Півень.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    61
    Я розумію, спасибі Віра

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення