Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 16 з 16

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    колеги, я б хотів трохи оновити, коли вчора ввечері я ставлю, я теж з діагнозом, то він скидає помилку 4293 і машини холодної частини буде близько десяти секунд, а потім гасне і потім знову з'являється та ж помилка весь час передпускового підігріву, потім помилка свічок розжарювання 4222 ? завжди присутнє те постійного, отже, не дорівнює нулю в той час як інший, а потім проявиться знову,тоді, мало, що він на мотоциклі значення, які набираються температура зонда depimetro температура води температура дизель тип температура дизель 256? чи температура води 167? потім я починаю думати про pi? проблеми з електричним правильним.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    30
    Вибачте, але я забув запитати, якщо, коли ви кладете в рух машини назад, дим і якщо робить це, ви помітили, колір диму?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    30
    Привіт, ні, ні! я думаю, що ти вступив до діагностики, з іншого протокол. i tdc ви описали, не мають нічого спільного з аномаліями, що ви в курсі. ( спробуйте змінити протокол або навіть за діагностику з іншого діагностичний ).
    Якщо б всіх цих проблем dtc були б інші, і, отже, також і інші проблеми, на двигун.
    Думаю, це проблема на другому циліндрі. ( 4222 проблема зв'язку 2? циліндр )
    Як ви кажете, проблема може бути або інжектор ( має місце, навіть якщо і " закодований ) або свічки розжарювання ( ти перевірив опір свічок розжарювання в ом мультиметр ? ) або команди управління.
    В крайньому випадку, якщо ви не маєте можливості " прилади та інструменти для виконання таких перевірок, інвертувати перед свічок розжарювання і подивитися, якщо dtc переміщенні.
    Ps: порада, яку я хотів би дати вам, якщо мені дозволити, щоб не продовжувати нічого міняти до того, як ви отримали підтвердження запасних пред'явлено звинувачення, в іншому випадку вони втратили гроші.
    Гарна річ і знайти запчастини несправностей і заміна, але для цього ви повинні проводити перевірки, вказані від мене і від колег.
    Чекаємо на думку інших колег, може бути, коли ви робите ці перевірки пошти вердикт, що їх оцінюємо разом.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    звичайно ж, я хотів оновити і закрити вісь, зрештою, час проблема вирішена, і завдяки допомозі, даною мені, тут я також дякую узбережжя в кінці, незважаючи на форсунки були перероблені інжектор другого циліндра я взяв новий за мій рахунок і це був саме він, тоді проблема свічок, було пов'язано з команди розжарювання, тому машина відмінно і холодний старт регулярного спасибі!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав герцог Visualizza Messaggio
    звичайно ж, я хотів оновити і закрити вісь, зрештою, час проблема вирішена, і завдяки допомозі, даною мені, тут я також дякую узбережжя в кінці, незважаючи на форсунки були перероблені інжектор другого циліндра я взяв новий за мій рахунок і це був саме він, тоді проблема свічок, було пов'язано з команди розжарювання, тому машина відмінно і холодний старт регулярного спасибі!
    Здорово! я радий, що ви вирішили. Тепле вітання

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di clabsport
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    225
    Citazione Спочатку Написав герцог Visualizza Messaggio
    тоді проблема свічок, було пов'язано з команди розжарювання, тому машина відмінно і холодний старт регулярного спасибі!
    Ви маєте на увазі блок управління свічок розжарювання?

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •