-
Ще краще було б видалити egr заглушити колектор, видалити теплообмінник, який охолоджує вихлопні гази і його ланцюга, вода, нарешті, заткнути випускний колектор.
-
Я вважаю, що зробити? cos?
-
Я на моєму 147 jtd 8v 115cv euro3 я зробив саме так... я зірвав всі і підключити безпосередньо на обох колекторів...
Перше, що я помітив, була підвищена хімічна активність і значне зниження fumosita'.
Всі, без карти і навіть без відключення egr на карті!
-
? є робота, щоб зробити, наприклад, механік або ? просто і я можу випробувати себе я?
-
прибравши весь апарат системи рециркуляції ог двигун, але " impiegher? більше часу, щоб розігрітися
-
Все залежить від вашого manualita', я зробив тільки, але система 1.9 8v і більш простий... клопоту, що треба зняти акумулятор і ванна батареї.
І правда, що ставить нас більше, щоб зігрітися, але якщо б ви побачили, як egr поєднує в собі різноманіття, а не нам, ви думали б на мить!
-
-
Думаєте, що до недавнього часу у мене альфа 159 1.9 jtdm 150cv з dpf... ж alfaromeo робив "відповідна обмеження egr", який я купив в якості зразка, щоб мати можливість грати з іншими і зробити різні тести! Тільки плата вже уменьшающ їх seghettamenti і провести...
-
Сподіваюся, вийде ... Хтось з вас мій же двигун?
-
для досвід, і жив пристойно, закрийте лист, бо з часом клапан опускається і по мірі застряє і відкривається, долаючи зусилля пружини.і те, що на узбережжі в обмін на спокій
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму