Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 17 з 17

Обговорення: обробка 1.3 mjet 90cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    80
    я теж думаю, cos?, gi? що 1.3 multijet має низькі дуже бракує бачив низький обсяг; крім того, я хотів би запитати вас: встановити турбіни набагато більше тягне до двигуну працювати при тиску, який значно вищі, то має втрати низьких і середніх, але з великим коефіцієнтом підсилення на високих? надійність? при більш високих тисках, не йде на рахунок надійності

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    27
    1.3 mjtd повір мені, можна витягнути багато коней, але вартість ? перебільшені, починаючи від поршнів... але це інший тип обробки....для переміщення маса, тим хоче, щоб ми як добре ви знаєте більше сил, те ж саме відбувається і з турбіни, якщо турбіна і Більш грубою силою, ми выст? щоб перемістити його, а потім створити його в свого роду плагін, який переводить в слова, слова в turbo l....не вдаючись до бесіди про механіки рідини і все інше, я сподіваюся, що було ясно, не дуже добре, щоб пояснити речі xd

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    80
    загалом я зрозумів... у всякому разі я terro активний і seguirole найближчі відповіді..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    довіряйте натовп в 1.6 робить краще, ніж оригінальні в будь-яких умовах... чому? навіть з 0.1 бар тиск менше, ніж у кп\bv 35 має об'єм майже у два рази... я сів на нього від одного місяця ( близько 1,5 бар тиску, але c'? люди, які там працює на 1.9 ... очевидно, кожен робить як хоче) та порівняно з турбіною орі (натискна гайка мотта) тягне краще, в будь-яких умовах... у мене 1.1 бар при 2000 об і від 2300 до 4000 1.5 бар після 4000 1.6 (але я не ходжу ніколи більше 4000, чому? не люблю перевищення, і повірте мені, як мене їх дуже багато, навіть тут, на форумі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    80
    Ela.Торетто що стосується розвантаження, у вас встановлений каталізатор, 200 осередків, або у вас збереглися його оригінал?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    я тільки вихідний термінал скат...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    80
    ах ось особисто в моїй focus 1.8 tdci, який я зняв глушник і я все кішки оригінал; звук має більш похмурий, але втратив трохи низькими цінами, заробляючи на середньо-високих... я хочу запитати, співробітникам підготуватися карту адекватне на мій фокус; що обладнання порадите мені купити? я думав, kessv2... що скажете?

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •